at89c52 var ieslēgt tikai vienu reizi?

K

KamalS

Guest
Vai tā ir taisnība, ka at89c52 var bloķēt tikai vienreiz? Ja tas minēts lapas?

AT89C52 nav OTP (viena laika programmējamas) mikrokontrolleru, bet, kad atslēga biti ir iestatīts nevarat Revers šo funkciju .. Izmantojiet ERASE funkciju, lai izdzēstu tā FLASH (ieskaitot visas 3 lock biti) un tad varat pārplānot to vēlreiz .. Ja jūs vēlaties atbloķēt bloķētu bitiem un lasīt iekšējo programmu atmiņa - nav biji savu laiku .. Sveicieni, IanP

Ak, dievs! Es zinu, tas nav OTP, ne es esmu mēģina ielauzties atslēga bitiem. Mana problēma ir tā, es var programmēt mans 51/52s tikai naudas sodu, daudzas reizes es gribu, kamēr es nofiksētu, pēc tam tie tikai šķiet, iet "slikti" ... Ti, tās nevar izdzēst vai neko. Es runāju par "C" sērijā. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] [quote = IanP] AT89C52 nav OTP (viena laika programmējamas) mikrokontrolleru, bet, kad atslēga biti ir iestatīts, jūs varat nav Reverss šo funkciju .. Izmantojiet ERASE funkciju, lai izdzēstu tā FLASH (ieskaitot visas 3 lock biti) un tad varat pārplānot to vēlreiz .. [/quote] man nav get jums. Jūs sakāt, ka es nevaru mainīt darbību reizi slēdzenes biti ir iestatīts, un nākamajā rindā jūs sakāt, slēdzenes biti var atiestatīt ar aizsegtu informāciju. Šķiet, slēdzenes biti var iestatīt tikai vienu reizi?

Man bija programmēt mans 89c51 vairākas reizes. Dzēšana to un vēlreiz. Tiklīdz bloķēta jums ir izdzēst to, lai vēlreiz program to. Kaut dzēšana atslēga biti arī dzēsti. Jums būs tukša mikroshēmā. Tagad jūs varat programma to un tas nofiksējas. Regards Nandhu

No manuprāt, mans būt atkarīgs no kāda veida programmētājs lietojat es esmu programmu un dzēst un programmu vēlreiz pārāk daudz 89c51/52 vai 89s51/52 ar paralēli programmētājs ar nekādu problēmu

Es domāju, ka atslēga ir nevis vienu reizi ... KamalS jūs varat man pateikt, ko programmētājs jums izmantot ... Oh .. un nandhu015 ... vienkārši nobloķēt savu 52/52 vienreiz un mēģiniet dzēstu to atkal un ļaujiet mums visiem zināt.

Mans pieteikums arī izmantot AT89C52 to var programmēt ar slēdzeni un dzēst vairākkārt. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 9 minūtēm: [/color] [/size] Mans pieteikums arī izmantot AT89C52 to var programmēt ar slēdzeni un dzēst vairākkārt.

[Quote = KamalS] Vai tā ir taisnība, ka at89c52 var ieslēgt tikai vienu reizi? Ja tas minēts lapas [/quote]? ITZ pilnībā atkarīga no ur programer

[Quote = grittinjames] ITZ pilnībā atkarīga no ur programer [/quote] Kā tā?

Hai vsmGuy Jā, es mēģināju to tagad. Tas ir OK. Varu dzēst bloķēta 89c52 un pārplānots to. Es to izmēģināju 4 reizes. Tas darbojas. Jūsu informācijai varu izmantot un paralēli programmētājs projektē sunrom Regards Nandhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back