AT89C51IC2 un drošības biti

P

Pont de Pedra

Guest
Hello:

Es mēģinu emigrēt no vecās N87C51FC uz jaunu no Atmel.

64Kb of external Flash.

Manu pieteikumu ir nepieciešams 32Kb (Internal PROM vai Flash) un
64KB ārējo Flash.
by default set at level 4.

Problēma ir tā, ka AT89C51IC2 ir lietotāju Memory Lock bitos
pēc noklusējuma noteikts 4 līmenī.Thats nozīmē, ka es nevaru lasīt vai izmantot ārējo zibspuldzi vai EPROM ja es atslēgt šo bitiem (LB0, LB1 un LB2).

Ko citu, AT89C51IC2 ir savs Bootloader un noņemamu programmatūra darbojas labi, bet tā nevar dissable atslēga svārpsti.Es tryed BatchIsp pārāk, bet, Flip, to nevar dissable Lock biti.

Es baidos, ka man ir paralēli programmētājs, bet paralēli programmētājs tikai atslēgt 3 bitiem.Uhmm!

Vai kāds ir radušās šo problēmu?Kā jūs atrisināt?Iespējams, samazināta versija paralēlu programmētājs?

Visi ieteikumi ir wellcome.

Sveicienihttp://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc4301.pdf
Pages 108 and 109
Tabula 84 un 85
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Noklusējuma ir noklus ..Es nedomāju, ka jūs varat darīt daudz par to bez pienācīgas programmētājs ..
Parhaps varat mēģināt būt apskatīt DS89C450 ..Līdzīga lieta AT89CXX bet visi atslēga svārpsti var iestatīt / notīrīt caur seriālo portu ..

Tomēr abos gadījumos Jums būs jārisina konkrēti ierobežojumi, vienlaikus mēģinot izpildīt kodu no ārējās programmas atmiņa, un tajā pašā laikā aizsargājot kodu internal flash ..

Sveicieni,
IanP

Ja jūs plānojat izmantot to masveida ražošanu, es esmu diezgan pārliecināts, ka Atmel nebūs noraidīt lūgumu mainīt noklusēto atslēgu biti hsb reģistrā.
Kāpēc Atmel izvēlēties iestatīt pēc noklusējuma 4 līmenī?
Droši vien viņi domā, ka, tiklīdz uzstādīt borta un piegādāti pircējam, to nedrīkst lietot pat kā atjaunotas viena (external 64K fetching jo iekšējais flash ir bezjēdzīgi), ja vien paralēli programmētājs lieto.
Vai labāk teica, ja jums līdz 64K, tas ir gudrs, lai izvēlētos AT89C51ID2 (64K flash internal), nevis AT89C51ID2 un ārējo līdz 64K.
Mārketinga stratēģija?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back