AT komandas līdz 20 AUBTM ... zvanu nedarbojas

J

jackl1990

Guest
Sveiki, es esmu, kam problēmas ar AT komandas, lai sazinātos ar Nokia mobilo telefonu ar 20 AUBTM Bluetooth moduļiem. Modulis ieiet komandu režīmā un pieņemot dažas AT komandas, bet neatbalsta komandu, lai pārbaudītu profila tā ir iekšā arī es zinu, tas ir ar Dial up tīkla profilu, bet kā es varu iestatīt moduli šo režīmu. Thanx jau iepriekš par jūsu palīdzību.

hi domkrats, tas ir Vivek no Mumbai. Es lietoju aubtm-20 par manu pēdējā gada absolvents grādu elektronikā Engg. Jack, es esmu vienkārši nav spējīgs sazināties (sūtīt AT komandas) aubtm no PC (HyperTerminal WinXP). HyperTerminal iestatījumi: datu pārraides ātrums: 9600 bps, datu bitus: 8, stop biti: 1, paritāte: nav, plūsmas kontrole: Nav ievadīt komandu režīmā, i sūtīt LLL no HyperTerminal laikā 60sec darbinātu ON aubtm-20. Bet man nav atbildes vispār. JACK, es lūdzu par jums, lūdzu, aprakstiet sīkāk metodi man vajadzētu izmantot, lai nosūtītu AT komandas, lai aubtm-20 un saņemt atbildes. Būšu pateicīgs par Jūsu palīdzību. Jūs nevar iedomāties nepatikšanas es esmu iekšā man ir pabeigt manu projektu tikai nedēļas laikā. Lūdzu, palīdziet. Gaida savu atbildi. paldies, Vivek M

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 17:14 ---------- Previous post bija 16:31 ----------</span></span>
79_1299341594.jpg
circuit savienojumi

+ + + Ir bluesmirf bluetooth moduli, i guess. arī + + + nekur nav atrodama aubtm ir datu un pēc noteikta komandas. Lai gan es vēl izmēģināt šo out. paldies par jūsu atbildi.

HI, es mēģināju + + +, bet tas doesn't darbu too. Nav atbildes. Ja tikai JACK varētu atbildēt, jo viņš bija veiksmīgi spētu nosūtīt AT komandas.

Hey pārliecinieties, ka hiper terminālā iestatījumi ir pareizi. Arī AUBTM 20 komandu dokumentu sarakstus, mums jānosūta pirms un pēc komandas. Pārliecinieties, ka jūs sūtāt šo pirms un pēc katras komandu. Par LLL komandu nesūtiet raksturs, jo HyperTerminal uzstādījumus, iespējams, ir jāmaina rīkojieties šādi: iet uz File -> Properties -> noklikšķiniet uz cilnes Iestatījumi-> izvēlieties logi taustiņus, tad klikšķiniet uz ASCII setup pogu, pārbaudiet sūtīt līnija beidzas ar līniju plūsmas kastē, kā arī echo drukāti rakstzīmes lokāli (tas ļauj apskatīt komandas mums ir rakstīt) Pēc iepriekšminētajiem uzstādījumus nosūtīt LLL komandu modulis vajadzētu atbildēt ar OK. Visu labāko.

vēl viens jautājums tas dod 3.3V līdz aubtm-20 un 5V piegādi max232 ic padara jebkuru saderības jautājumu? es varu dot 5v piegāde aubtm-20? kaut 3.7V ir augstākais nominālais spriegums norādīts dokumentā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back