Atšķirīgi rezultāti Hspice un Spectre

W

wjlzhx

Guest
kas man uzticas hspice vai spektrs? Es modelētu ķēde - OSC, izmantojot spoks man rusult, frequcy ir 22k bet izmantojot hspiec es nevaru saņemt rusult, tas nevar OSC. kad es modelētu ar hspice, nav kļūda. tā kuru es varu uzticēties?

Hi, es domāju, ka jums vajadzētu pārliecināties, ka visi iestatījumi ir vienādi gan Spectre simulators un Hspice simulatorā ... un, varbūt jums ir nepieciešams noteikt dažus sākotnējos nosacījumus, lai ķēde oscilēt in Hspice. Anyway, Hspice ir vienmēr zelta standarts IC nozares ... Hope this helps. Ruri

HSpice - labs priekš analogām simulācijas Spectre - pietiekami labs, ko izmanto lielo ciparu shēmu (ļoti ātri salīdzinājumā ar HSpice)

Jums vajadzētu pievienot nelielu sākotnējo nosacījumu, kas hspice ļaut tam oscilēt. Ja ķēde nav liels, hspice un spektrs saņems tādus pašus rezultātus.

noteikti Hspice ir karalis analog simulatori. Kā minēts citi folks u nepieciešamību pārbaudīt uzstādījumus ..

hspice ir ļoti precīza. un kā citi ir minēts, jums ir sniegti sākotnējie apstākļi. vai jūs varat sniegt pwl uz VDD no 0 līdz VDD mazā laikā.

paldies par jūsu palīdz iestatīt sākotnējo stāvokli, piemēram, tas ic v (net108) = 0.5vv (net137) = 0.5vv (net110) = 0.5v net108, net110, net137 tie savieno vāciņu ar GND.! bet i got nekas. un es arī pievienot pwl, bet nekas nav. Tagad dažkārt i got nepareizu rusult, tā teica "nē convegence", tas ir arī modle problēma vai ķēdes problēma?

Hspice vai Spectre? Izskatās, ka reliģijām. Hspice ticīgais vai Spectre ticīgais. Kāpēc daži cilvēki uzskata Hspice ir precīzāka nekā citi simulatori? Jebkurš pierādījums, izņemot deklarāciju? Var būt tas bija laikā pirms BSIM3 ēras. Kad Hspice izmanto vienādus 28 MOS modeli. Bet šodien, ja simulators izmantot BSIM3 modeļus, tā ir pašu precizitāti kā citu simulators, kas izmanto to pašu modeli. Ja simulators izmantot pašu diferenciālo vienādojumu precizitāte ir definēta iespējas, piemēram, reltol un abstol utt Cita lieta ir algoritms, ko izmanto, lai atrastu risinājumu. Bet tas attiecas tikai uz simulācijas laiku ne precizitāti. BTW, es biju ļoti pārsteigts, kad es neatradu sprieguma nelinearitāti par rezistoru modeļa Hspice.

Es domāju, ka šis divpusējais simulators ir labs mums. Jo spoks konverģence ir labāk nekā viens hspice. Bet vilnim skats hspice ir vairāk draudzīgs, nekā vienu spoks. Jibina,

yibinhsieh tas ir tikai tavs viedoklis. Es esmu absolūti nepiekrītu ar jums. Ja apsvērt Analog Mākslinieks tas ir visvairāk frendly interfeisu. Tikai piemērs. Par Hspice jums ir jārūpējas par to, ko veida sarežģītu viļņu jums būs gabals pēc simulācijas un nodot to simulācijas netlist kā pasākuma pamatojumā. Ja esat aizmirsis darīt, vai jums ir nepieciešams uzzīmēt kaut ko citu, jūs nevarat gabals to. Par Spectre (analog mākslinieks), Jums nav jārūpējas par to, jo jūs varat uzzīmēt katru izteiksmi PĒC simulāciju.

xirix Publicēts: 2005 12 maijs 9:05 Post subject: Re: hspice vs rēgs --------------------------------- ----------------------------------------------- HSpice - labi analogās simulācijas Spectre - pietiekami labs, ko izmanto lielo ciparu ķēdēm (ļoti ātri salīdzinājumā ar HSpice) Bet es atklāju rēgs nav ātrāks nepietiek kā hspice. Ar laba vēlējumiem Analog_starter

Ja jūs izmantojat lielu jauktu signālu ķēde. jūs sajutīsiet ātruma. 3. izvēle ir ultrasim. Varbūt tas ir labākais. [Quote = Analog_starter] xirix Publicēts: 2005 12 maijs 9:05 Post subject: Re: hspice vs rēgs ---------------------------- -------------------------------------------------- - HSpice - labs priekš analogām simulācijas Spectre - pietiekami labs, ko izmanto lielo ciparu ķēdēm (ļoti ātri salīdzinājumā ar HSpice) Bet es konstatēts, spoks ir ne ātrāk pietiekami par hspice. Ar laba vēlējumiem Analog_starter [/quote]

Jums vajadzētu pievienot iespēju. ic ar hspice hspice ir labāk

Jūsu gadījumā, zemas frekvences oscilators ir autonomija shēma, lai simulācijas rezultāts atkarīgs aritmētisko no simulatora par autonomijas ķēdē. No manas pieredzes, modelētu zemas frekvences autonomiju oscilatoru ne tikai laika sfērā, bet arī frekvenču jomā, kā arī parastie par dažiem teorija aprēķināšanas un nekustamā mikroshēmu testa rezultātu

Hi, tas ir tirdzniecības off, ja vēlaties precizitāti iet Hspice .... Spectre ātrai un sarežģītas shēmas

Es domāju, ka Spectre un HSPICE veic to pašu acurracy likmi sakarā ar to kopējā izmantotā modeļa. Spectre ir daudz lietotājam draudzīgs un ir laba vilnim displejs. Vienīgais atšķirt abas simulatorā ir izmaksas pirkšanas to. Rgds

Es domāju, ka tas ir atkarīgs no precizitātes iespējām un visas citas iespējas jums izmantot jūsu dizainu. Bet Hspice darbojas kā standarta IC dizaina jomā.

Barošanas spriegums mainās no 0 līdz VDD īsā laikā, kā minēts kāds ir risinājums konverģences problēmas. Tas darbojas man, kad es modelētu LC oscilatori in spectreRF, bet frekvence ir pārāk zema, un es nezinu tieši risinājumu šo Hspice, ja tas ir patiešām frekvence saistīta problēma. Var arī likt sākotnējo stāvokli attiecībā uz strāvu un pārbaudiet nobīdes shēmas palaišanas brīdī. Var būt nav pietiekami pašreizējo izveidot DC nosacījumus, kas tiks izmantoti pārējo simulāciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back