Atšķirības fāzes troksnis VCO un ciešu cilpa PLL?

D

dd2001

Guest
Hi, dear

Dažas datu:
sniedziet sintezatoru tuvu cilpas fāze troksni, piemēram,-110dBc at 1MHz, un SpectreRF var izmērīt VCO fāzes trokšņu atklātā cilpa stāvoklī, mans jautājums ir:

1.Kas ir diffrence šo divi mērījumi?un par to, kā mērījumu Aizvērt cilpas fāze troksnis?

2.Kāpēc izmantot tuvu cilpas fāze troksnis?

3.Relationaship šo divu posmu trokšņi?Pateicība.

Just vispārējs paziņojums:

domājat par PLL kā pastiprinātājs, kas darbojas uz fāzi nevis sprieguma un domājat par VCO kā troksnis ģenerators.

Kad jūs aizveriet VCO in cilpa efektīvu fāzes trokšņu samazina ar koeficientu, kas vienāds ar cilpu gūt no PLL ...

...got ideju?

Nathan

Nathan

Pateicība.Vai jums ir:

1.Ja pasākums fāzes trokšņu no rezultātu PLL, tā vērtība ir mazāka par produkciju VCO's.jo pieaugumu PLL cilpa, vairāk iegūs, mazākas fāzes troksnis.

2.Kopš Phase / FREQ detektora,
uzpūtes sūknis, Cikls filtrs, prescaler visi šiem blokiem ieguldījumu trokšņa uz izlaidi PLL ir fāze trokšņa PLL vēl zemāka nekā VCO's vispār, duot lai ir cilpa iegūt?

3.Pasākums VCO fāzes trokšņu ir diezgan simpe tomēr, veselas PLL cilpa simulācijas in SpectreRF ir impossibale, pat HSpice, Hsim, UltraSim neviena no tām var simulēt visu PLL cilpa, kā mēs varam nokļūt ciešā cilpas fāze troksnis?Jebkura metode, visi instrumenti?Pateicība.

Dažas atbildes:
1.Tas nav tik vienkārši: ar VCO ir tikai viens elements ir PLL.Kad noslēguma cilpa (tas ir skaidrs, kāpēc mēs izmantojam PLL vietā, lai tukšais VCOs?)
Kādā PLL troksnis ir veidota ar pārskaitījumu funkcija, PLL.Tā kā VCO nodošana funkcija ir augstas caurlaides veidu, pastāv zināms kompensēt no kabīnes, kurā VCO troksnis ir cutted out.

2.Katrs bloks cilpa followes to pašu noteikumu (izņemot nodošanu funkcija ir atšķirīga, ja bloks ir nākotnes ceļš vai arī atpakaļ viens).

3.Tas, kā izmantot, lai noskaidrotu fāze troksni parasti ir kopā ar pārskaitījumu funkcija katrs bloks,
kas aprēķināta, izmantojot math rīku.Tie ir patiešām pasūtījuma instrumentus, un es domāju, ka tas nav soething pieejami, bet varbūt es
esmu nepareizi.

Ceru, ka tas var palīdzēt
Mazz

Mazz

Vai mēs varam secināt, ka fāze trokšņa PLL parasti ir labāka nekā VCO's kopumā?Vairāk šauras joslas platumu, vairāk labāk fāzes troksnis.Ja mana VCO neatbilst specs, tomēr mana PLL var sanākt specs.(kopš datu tikai sarakstu noslēgtā cikla fāzes trokšņu specs.)pateicība

Es var dot piemēram:
VCO fāzes trokšņu:
@ 1kHz no pārvadātāja = -40 dBc
@ 10kHz no pārvadātāja = -80 dBc
@ 100kHz no pārvadātāja = -100 dBc

Pareizi izveidots, varat iegūt:
PLL fāzes trokšņu
@ 1kHz no pārvadātāja = -70 dBc
@ 10kHz no pārvadātāja = -78 dBc
@ 100kHz no pārvadātāja = -100 dBc

Ar cilpu joslas platums apmēram 15/20 kHz.
Ir grīdas dzīvoklis iekšpusē cilpa joslas platuma un no cilpa joslas platums ar VCO troksnis ir tik PLL produkciju.

Parasti spec ir dota "gudrs" veidā.Mūsu piemērā @ 10kHz un @ 100kHz
vai, vēl labāk, kā integrētu fāzes trokšņu pār 1KHz-10MHz.Un jūs nevar palielināt pārāk daudz joslas platumu vismaz divu iemeslu dēļ: pirmais ir tas, ka jums ir ierobežots ar VCO troksnis (atkal), otrā ir tas, ka nav iespējams aizmirst neīstais iegūta, atsaucoties frekvenci (no frakcionētu ja PLL nav skaitlim vienu), ka nav filtrēts, ja cilpa joslas platums ir pārāk liels.

Tas ir tikai piemērs, bet varbūt izskaidrot, kas praksē tiek darīts.

Ceru, ka tas var palīdzēt.
Mazz

Mazz, Thanks.

Tu skaidru priekšstatu par mani.Thanks again.

Par mērījumu fāzes trokšņu un nervozēt no visa PLL izmantojot SpectreRF - lasīt Ken Kundert's papīra pie

http://www.designers-guide.com/Analysis/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back