atšķirība starp PCB dizainu un PCB izkārtojums Engg.

A

anand_pal

Guest
hello draugi, es esmu redzējis dažas darba vietā, kas ir minēts šāds postenis, jo 1) PCB projektēšanas inženieris, 2) PCB izkārtojums ENGINEER 3) PCB noformējuma un izkārtojuma ENGINEER. SO Vai kāds notīrīt neskaidrības par 1) un 2) apakšpunktā. PLS man pateikt, tas'S steidzami un svarīgi, lai man. Attiecībā, Anand

Es domāju, ka PCB DESIGN nozīmē padome Dizains - dizaina curcuit pati, un PCB izkārtojums nozīmē tha izkārtojumu kuģa. Saimē tie ir divi dažādi inženieri.

Es tā nedomāju. Ja tā ir, ka tik tie būtu tikai rakstīt ckt. dizaina projektēšanas inženieris. citas uzminēt vai proff. Anand

PCB dizains nozīmē, shematisks ierakstu, pieskaitot daļu īpašībām, utt izkārtojums ir sakars ar izvietojumu, maršrutēšanas un citiem jautājumiem, piemēram, GND ans enerģijas lidmašīnas, liela ātruma dizains, signāla integritāti uc pēdējais no cource var būt cita specializer jomā. Man šķiet, jums vajadzētu zināt, un ir jāapzinās gan un specializējas vienā. Tas automātiski notiks ar exp. Es ceru, ka tas palīdz. bimbla.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back