Atšķirība starp digitālo un analogo zemes?

S

spherulite

Guest
kāda ir atšķirība starp digitālo un analogo zemes atšķirība?

Diference ir troksnis. Ciparu GND ir daudz noiser ka analogās AGND, tāpēc to nevajadzētu jaukt, lai izvairītos no sakabes no digitālo troksni uz analogo. Bastos

Parasti, digitālo ciricuits ir izturīgāku troksni, kam ir tikai divas vērtību 0,1. Analog ķēdēm darbu ar specifiskiem darba vietās atkarībā no prasībām. darba punkts ir viegli drift vides trokšņa dēļ. Tāpēc labākais veids ir izvairīties pašreizējo lielo apli no digitālās sadaļā runing pāri analog circuit. punkta savienojuma starp digitālajām gnd un analogās gnd parasti dod priekšroku.

[Quote = bastos4321] Diference ir troksnis. Ciparu GND ir daudz noiser ka analogās AGND, tāpēc to nevajadzētu jaukt, lai izvairītos no sakabes no digitālo troksni uz analogo. Bastos [/quote] Izmantojiet atsaistīšanu kondensatori (IC ... uc) un reālajā dzīvē jūs varat izmantot analog zemes ciparu zemes, tajā pašā laikā. Es zinu, tas strādā diezgan labi.

IC dizains (iekšā čips) decoulpling vērtības avaible ir ļoti limitted tāpēc tas nedarbojas. Jums ir atsevišķs pamats. Obviosly diskrētām varat izmantot labas decoulpling un pastāv līdzās tikai viens pamatojums, bet tas nav labākais veids, kā to darīt. Bastos

Digital GND ir trokšņains, jo labi / sub ir vietēji saistīti ar P / N mos un MOS avoti ir pāriet no dzelzceļa uz dzelzceļu. Gluži pretēji, analog GND ir salīdzinoši kluss, jo tā attiecas uz mazu signālu pārsvarā.

[Quote = bastos4321] Jo IC dizains (iekšā čips) decoulpling vērtības avaible ir ļoti limitted tāpēc tas nedarbojas. Jums ir atsevišķs pamats. Obviosly diskrētām varat izmantot labas decoulpling un pastāv līdzās tikai viens pamatojums, bet tas nav labākais veids, kā to darīt. Bastos [/quote] Bastos, Jūs varat ievietot atsaiste kondensatori IC socket (nav iekšā IC chip). Pievienojiet tos no pirmās pin uz pēdējo pin IC ar vāciņu (dažkārt šo apjomu var saukt bypass kondensatori). Lai gan es neesmu mēģinājis ar ātrgaitas signālu. Es to izmēģināju vienu kopīgu pamatu gan analogo / digitālo zemes, bet strādā signālu līdz pat 40kHz, un tā strādāja labi. Es digitalizētu un to reģistrē 10 MB atmiņā un atskaņot ierakstīto digitālo signālu. Viss, liels ķēdes, tikai 1 vietas.

Atšķirība ir interms trokšņa, konstrukcija utt .....

spherulite, In ideālā pasaulē, tur nav nekādas starpības. Reālajā vārdu, zemējumi ir gan pretestība un induktivitāte. Laba prakse nosaka, ka izkārtojumu jābūt uzstādītām tā, ka zemes strāvu no ciparu shēmu nav plūsma caur zemes ceļu analog circuits. Galu galā, divu iemeslu dēļ ir jāsavieno kopā. Tas jādara pēc barošanas. Sveicieni, Kral

Es ļoti recommand lasījums Behzad Razavi grāmata (analog CMOS IC dizains) viņam ir aprakstīta atšķirība zem nosaukuma substrāts troksni lapā 663.

ja ir analogās un ciparu dēļ, kāda būtu atgriešanās ceļu būtu brīdī paziņot 2 signālus starp analogo un ciparu bloku? Abi iemesli ir savienots vienā punktā?

STOIKOV, Jā, divu iemeslu dēļ jābūt savienotām kopā vienā punktā. Daudzās IC, piemēram, A / D pārveidotājs, divu iemeslu dēļ tiek izvestas atsevišķi adatas IC paketi. Šajā gadījumā termins "analgo zemes" un "digitālo zemes" attiecas uz iekšējām funkcijām mikroshēmā. Šajā gadījumā lielākā daļa ražotāji iesaka divu iemeslu dēļ jāsavieno kopā mikroshēmu, ar tik īsu savienojuma iespējas. Sveicieni, Kral

Galvenā atšķirība starp digitālu un analoge signālu ciparu signālu veidā 0 & 1, kas ir tur ir nepārtraukta ķēde ar nullēm un tiem, kas veido ciparu signālu, bet analoge signāls ir kā vilnis, tāpat kā ups un Downs ar noteiktu amplitūdu un frequrency par DIGTAL signālu piemērs ir signāls no DC avots, bet piemērs analoge sinal ir iekšzemes elektroenerģijas piegādes

Es piekrītu iepriekš amatu, ka digitālās zemes ir trokšņaināko nekā analogās zemes. Un, kā tas ir ierosināts, tā ir laba un droša prakse, ir atsevišķs pamats analogās un ciparu shēmas. Tie ir parasti izved kā atsevišķas adatas, kas ir galīgi savienotas kopā uz kuģa. Tas faktiski samazina ietekmi sajūgu, jo savienojums ir ārpus mikroshēmā.

Kral & Stoikov, Iedomājieties šādu situāciju: ātri A2D/D2A ievades / izvades savienots ar 100MHz autobusu. A2D/D2A analoģisks zemes ir arī RF pamatu dažiem transcievers darbojas pie 2.5GHz un 5GHz. 100MHz autobuss ir saistīta ar 2GHz DSP. Kā jūs separe RF zemes, analoģisks zemes un ciparu zemes?

melc, man nav ideāls risinājums, bet šeit iet: izolēt RF sadaļā ar savu zemes plaknē. Izmanto smago vietējo apejot šo izolētas RF zemes plaknē. To sauc par "GND 1". A / D mikroshēmas bieži vien ir atsevišķas Digital, Analog zemes pins. Tās ir norādes iekšējās mikroshēmas funkcijām. Ražotāji parasti iesaka, ka šie divi iemesli ir savienots kopā tik tuvu mikroshēmu vien iespējams, un uzskata par analogo zemes. To sauc par "GND 2". D / A mikroshēmas gandrīz nekad separte pamatojumu, lai ārstētu šo pamatu kā analogās zemes arī. Ja par A / D un D / A sadaļas straumes ir mazi, viņi varētu dalīties tajā pašā zemes vai zemes plaknē. To sauc par "3 GND" Tas varētu būt izolēti zemes plaknē. . Zvaniet digitālo pamats DSP un ar to saistītās daļas "GND 4". Tas varētu arī būt izolēta zemes plaknē. . Pievienojiet 3 (vai 4) iemesliem vai zemes plaknēm, kopā vairākos punktos. Tas ir ideāli izdarīt kopēju pamatu elektroapgāde 3 (vai 4) sadaļas ķēdes. . Izmantot atbilstošu piegādi apejot visiem 3 (vai 4) apakšpunktu. . Sveicieni, Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back