Atšķirība starp īkšķi režīmā un normālā režīmā Direktīvas 7 ARM

A

abhishekdixit

Guest
čau, es esmu strādā pie LPC21XX mikro kontrolieris. Esmu dzirdējis par īkšķi ekspluatācijas režīmā ARM7. Es tikai vēlos, lai knoe tas, kas ir īkšķa instrukcija režīms? un kā es varu izmantot šo mūsu programma, lai kontrolētu uz mikro kontrolieris. Paldies ar cieņu, Abhishek Dixit

thmb režīms ir kompakts režīmā, kur 16bit instrukcijas ir izpildīts. Jums ir ierobežotas darbību thunmb režīmā.

sveiki srizbf, paldies par palīdzību man. bet es gribu zināt, kas, kā programma, lai LPC21XX mikro kontrolieris īkšķi režīmā. ir viņu jebkuru grāmatu vai pdf ar kuru es varu saprast programing īkšķis instrukciju režīmā. vai ja jums ir kādi piemērs plānošanas īkšķis režīmā, tad plaease pastu man, ka programma, lai es varētu saprast veidu plānošanas īkšķi režīmā.

sveiki srizbf, esmu izlasījis thebook kas jums ir nosūtīts mani. bet pēc iepazīšanās ar šo grāmatu es gribu darīt kaut ko prograiming. bet kas man ir nepieciešams neliels programmas par exaample ar īkšķi ekspluatācijas režīmā. Tātad jūs varat lūdzu sūtīt man vienkāršs piemērs programma, lai es varētu saprast atšķirību starp normālā režīmā un īkšķi ekspluatācijas režīmā. paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back