Assura LVS - compare.rul failu

A

adilkhalil

Guest
Esmu izveidojis jaunu ierīci un kas atbilst extract.rul failu, lai pārbaudītu tā ieguvei. Tagad es vēlos pievienot salīdzināt noteikumi darīt vienkāršu LVS un pārliecināties, ka shematisks un izkārtojums ir iegūti. Būtībā es gribu, lai pārbaudītu, vai jaunā ierīce ekstrahē un salīdzināt. Kas obligātie noteikumi man ir nepieciešams īstenot compare.rul lietas materiāliem, lai sasniegtu šo mērķi? paldies, ak

Sveiki, es nezinu īsti Assura rīks, bet ar Calibre no Mentor jums būtībā savu izkārtojumu (*. GDS), avota netlist (*. sp) un opciju noteikumu failu. Noteikumā failu Jūsu daži informāciju, piemēram, kur ir jūsu failu savā datorā nosaukumu jūsu izejas failu (ekstrahēts netlist, pārskata failu ,...). Esi uzmanīgs LVS padara tikai salīdzināt savu izkārtojumu un netlist, tas nav nozīmē, ka fab var attīstīt maska savā mobilajā. Kad jūs vēlaties patiesi izdrukāt savu dizainu jums ir jāveic Design Reglamenta pārbaude (KDR) un lūdz noteikumu failu (piemēram, cik daudz um no 2 tīklus), lai jūsu lietuves (TSMC, Chartred, ...), tas nav viegli darīt tikai tādēļ, ka tas ir atkarīgs no tehnoloģijas. Calibre Interaktīvā grupas KDR un LVS instrumenti un jūs varat gūt atbalstu šeit: http://supportnet.mentor.com/ Lai veicas!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back