ASSURA KDR problēmu

H

hsun

Guest
Es instal IC5141 un Assura 3,15 uz mana pc ar 4.5 CentOS.Kad es mēģināju KDR assura, I got error message: "Neizdevās izveidot VDB. Nevarat iesniegt KDR Run".In log failu es redzēju "error: Illegal modifikators:" withIntersection "un" error: Illegal modifikators: "withSingularPoint".Es esmu neizpratnē, jo noteikums fails nāk no liešanas un nevajadzētu būt problēmām.

Es arī mēģināju tipa avview attiecībā uz terminālu, un redzēja error message: "Kļūda ielādējot dalītu bibliotēkās: libCdsXmotif.so.2: nevar atvērt kopīgu objekta failu: Nav šādu failu vai direktoriju"

Vai kāds man palīdzēt?

Pateicība

"Kļūda ielādējot dalītu bibliotēkās: libCdsXmotif.so.2: nevar atvērt kopīgu objekta failu: Nav šādu failu vai direktoriju"

Dodieties uz savu $ ASSURA_HOME katalogs un pārbaudiet, vai pastāv "lib" dir.ja nē, izveidot simbolisko saiti uz lib dif jūsu $ CDS_HOME.

hi, jūs esat atrisināt šo problēmu?Es te pats, bet es esmu runnig assura 3,12 par kadence IC5141 ..
thanks a lot

Vai Jūs saikni, kā paskaidrots iepriekšējā amatā?

"Iet uz jūsu $ ASSURA_HOME katalogs un pārbaudiet, vai pastāv" lib ", rež., Ja nē, izveidot simbolisko saiti uz lib dif jūsu $ CDS_HOME."

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back