ASIC aizmugures

P

prakash13

Guest
CAN jebkura struktūra man pateikt Ko nozīmē OF ASIC aizmugures
Kas tie tiešām DARBS
Lūdzu, iedodiet man ATBILDE
Thanks in advance

Atpakaļ End ir Floorplanning un vieta un maršruts ir daļa no ASIC Design Flow

Hi,

vienkāršā Netlist uz GDS, ir veikta Atpakaļ End.

Thanks & Regards
yln

In ASIC atpakaļ beigās mēs stāva plāns, izvietojumu, izkārtojums un pēc tam simulācijas, lai pārbaudītu pareizu funkcionalitāti un grafiku, parasitics uc
Beidzot tas ir delievered lai Fab ražošanai.
vienkāršā izteiksmē u var teikt, pēc sintēzes viss nāk aizmugure

Aizmugure nodarbojas ar fizisko dizainu, tas ir pretējs priekšējā galā, kas nodarbojas ar loģisko dizainu

thanks a lot
ļoti pateicos
jo es esmu darot PCB izkārtojumu un maršrutēšanu
Es gribu, lai pārietu no PCB uz ASIC aizmugures
i dont zināt jebkura lieta par ASIC atpakaļ beigām
jebkura struktūra ir PDF uz learnd pamatus ASIC aizmugures
lūdzu, nosūtiet to
paldies jau iepriekš

Hi,

Vienkārši izsakoties aizmugure ir viens, ja u darīt savu dizainu-on-chip.

Sveiki
Ļaujiet man pastāstīt par aizmugure darbs, ka mēs ar manu uzņēmumu ..
Darbs tiktu stingri un grūts ... Atšķirībā no priekšējā gala, mēs tikai 2months (var būt 3 vai 4 arī), izstrādāt un pārbaudīt floorplanning, maršrutu utt. Tas būs grūti, bet u patīk, kad u get iet.
Visu labāko frants un laipni aicināti Atpakaļ End Design Engineers ...
Paldies

sintēze, laika pārbaudi, floorplanning, vieta un maršruts
Īsumā jebko, kas ir jāizdara fiziski nonāk aizmugures

es esmu mācīšanās PCB dizains, un es esmu students mikroelektronika, tāpēc man izmaiņas zināt ASIC dizains.tagad paldies par jūsu atbildi

vienkāršā veidā ASIC aizmugures .... mēs īstenotu loģiku (reālā hardwar ... ti chip), ko izstrādājusi priekšējā galā inženieri (tās izmanto Verilog, VHDL ....).... laikā šis process ... aizmugures (fiziskā dizains engg) ir jāievēro ... konkrētu plūsmu ... atkarībā no pieteikumu ... un daudzi citi faktori ..... ceru, ka tas palīdz .....

Sveiki

ASIC Atpakaļ End dizains ietver pārveidošanu sintēzes netlist, lai ģeometrisko taisnstūri informācijas formu sauc par izkārtojumiem.Parasti Atpakaļ End projektēšanas process ir soļi, piemēram, šķērssienu, floorplanning, izvietojumus, maršrutēšanu, KDR, LVS, parazītu ieguve un II paaudzes GDS-kas prasa lietuvju par mikroshēmu ražošanai.Pirms nosūtīšanas GDS-II masku sagatavošanas plāns būtu jāpārbauda, izmantojot apzīmējumu-off instrumentus, lai apstiprinātu, ka nav pārkāpumu par jebkuru dizainparaugu noteikumus, jaudas un signāla integritāti.tas tiek uzskatīts par ļoti grūts, bet interesants domēnu VLSI dizains.Augstas end instrumenti ir nepieciešami šim nolūkam.

Visu labāko

Udaikumar

Turklāt u ir mazāk darba vietu aizmugure nekā priekšējā galā .. Bet u darīt ļoti kvalitatīvu darbu tur

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back