ASIA opportunités: Meklēju lētu ārpakalpojumus uzņēmums ...

N

narutomo

Guest
lūdzu, sazinieties ar mani, ja jūs varētu sniegt zemāko dizaina pakalpojumus, lai mans uzņēmums. Dizains: shēmas Design, FPGA, un PCB izkārtojumu. Atrašanās vieta: Japāna, Singapūra, Malaizija, Taizeme, Indonēzija, Ķīna. Vēlaties: - 5-10 gadu aparatūras projektēšanas pieredzi.

KONTAKTI PAR PATELPCB (AT) GMAIL.COM ar to pašu Mēs visi esam EXP. IN pašā jomā vairāk nekā 6YRS. Derīgs līdz

Lūdzu, iesniedziet sava uzņēmuma mājas lapā saites un iepriekšējo projektu, ko veiksmīgi piegādāta mums. Mēs novērtēs Jūsu uzņēmuma un veiktspēju.

Godātais kungs. Man ir gods Jūs informēt, ka mēs PCB dizaineri strādā Pakistānas kam ir pieredze projektēšanas apdegums-in-borta un kravas stiprināšanas plates. Mēs piedāvājam jums lēts likmes, salīdzinot ar citiem uzņēmumiem un labākas kvalitātes for sure. Mums ir PCB projektēšanas pieredze no 3 līdz 10 gadiem. Ja vēlaties atvērt savu dizaina centra Pakistānā, ko veikušas citas PCB Design uzņēmumiem, piemēram, PYCON un CEIBIS tad mēs varam sniegt jums visu palīdzību. Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums. Paldies un uzskata,

Dārgie, mēs esam Irānā. Mums ir ABL / FPGA dizains māja! Mēs varam darīt jebkuru FPGA balstītas projektu. Mēs nesaņēma nekādu naudu befor projekts pabeigts. Mums ir smags pieredze ar XILINX (pat Virtex 4, 5) vai Altera. Jūtieties brīvi sazināties ar mani vairāk informācijas.

Skaņas lielu atsaucību no jums puiši. Lūdzu, atsūtiet man savu personīgo e-pasta turpmākai apspriešanai. Iespējas ir gatavi jau tagad! Mēs vēlamies, lai pabeigtu piedāvātāju beigām februāris Paldies.

Paldies par jūsu USD100k projektu. Es smagi strādāt pie FPGA daļu ... Tas ir lieliski ...!!!

Dārgie Narutomo, mēs esam PCB dizains Service mājā, un mums ir daudz gadu pieredzi PCB Design. Lūdzu, atsūtiet man vairāk informāciju par jūsu PCB darbs, ka jūs vēlētos, lai mēs darām, un mēs sniegsim Jums ļoti konkurētspējīgu cenu. Lūdzu, sniedziet mums savu e-pasta adresi, lai mēs varētu turpināt apspriest ar Jums par mūsu spējām. Paldies. Ar laba vēlējumiem, PCB Dizaineris

Sveiki, Mēs esam PCB dizaineri strādā Indijā ir 5 līdz 6 gadiem pieredzi darot PCB izkārtojums designs.We ir labas zināšanas visās datorprogrammas. Mēs varam nodrošināt darīt dizainu ar labu kvalitāti un arī savlaicīgu piegādi. Ja Jums ir intersted pls ielieciet pastu uz kousi_sen@yahoo.co.in .

Čau Es esmu ieinteresēts, es esmu, kam PCB dizains 12 gadu pieredze ar projektiem darīts līdz pat 6 slāņiem RF jauktais signāla utt Ja ir interese, pls, kas mani pastu nishaldisilva (at) gmail.com turpmākajām apspriedēm. Nishal

ņemot 9 yrs in VLSI rūpniecībā STA pieredzes un synth kā galveno iemaksas. Let me know, ja es varu help.I esmu, kas atrodas Tokijā. Sam

Hi Sir Es esmu no Indijas, intersted par šo businees, man ir 8 gadu pieredze PCB Design Iesniegts es strādāju līdz pat 7 gadiem strādājuši differnet Orginzation Tāpat GE, Wipro Infotech, pēdējais gads es strādāju no mājām Independly, apstrādā Multi Layer dēļi līdz 14 slāņiem, Analog un Digital Jaukti signāla plates un High Speed padomju High Volatge dēļi, es esmu pārliecināts, ka es būs ļoti labas kvalitātes PCB dienesta un ar Minimul izmaksas, ja intersted sūtīt man pastu uz: rohan.reddy.koukuntla @ gmail.com Rohan Reddy

Sveicieni Mēs produktu dizainā un attīstībā uzņēmums, pamatojoties uz Singapūru. Attached ir mūsu firmas jūsu caurskatīšana. Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par savu attīstības vajadzībām. Laba vēlējumiem. Phineas Tan (Mr) Bizness & Program Manager AOC Private Limited Blk 1003 Bukit Merah Centrālā # 06-31 Technopreneur centra Singapūra 159836 T: (65) 6274-1698 F: (65) 6274-1038 C: (65) 9636-6591 E-pasts : phineas@aoc.com.sg

Sveiki, Mēs esam profesionālo sniedz dizaina pakalpojumus grupu elektronisko jomā. Mēs sniedzam pakalpojumus no produktu koncepcijas līdz ražošanā. specilization in FPGA dizains, valdes dizains, ražošana. Mēs r atrodas Singapūrā. Nodrošinot zemāko cenu ar vislielāko cunstomer supprt un serviss. Mums ir klienti no Eiropas un ASV. Es asure jums zemu izmaksu ar nepārspējamu uzticamību. sazinieties ar mani @ rmansal@gmail.com

Esmu vairāk nekā 10 gadu pieredze projektēšanas daudzslāņu ātrgaitas SMT un caur caurumu iespiedshēmu plates (PCB). Es labi piedzīvojis Cadence Allegro, lai izkārtojumu Mentor Grafiskais spilventiņi un OrCAD Capture NVS / ConceptHDL par shematisks uztveršanas. Kontakti: syedhassansajid (at) yahoo.com

Es esmu 10 gadus pieredze ASIC / VLSI Design Engineer ar plašu knowladge kas SoC plūsmas, RTL kodēšanas (Verilog / VHDL) sintēze (RC no Cadence, DC no Synopsys), Timing analīze (Primetime), oficiāli pārbaude (Conformal, Cadence ), skriptus (CSH, BSH, TCL / TK, perl, awk / sed), uc Šobrīd es esmu brīva un atvērta jūsu piedāvājumiem. Jūs esat laipni aicināti aizvest mani līnijas jebkuru jautājumu. Jūs esat laipni aicināti aizvest mani līnijas just@biz.by . Skype: dmitryldm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back