Artisan EMA

Z

Zic

Guest
Hi all.Tagad man ir problēma.Tas ir, es esmu, izmantojot Artisan atmiņu kompilators, lai radītu dažas atmiņas.Es esmu ievērojis, ka ir nosaukts pin "EMA", kas nozīmē, Extra normu pielāgošana.Manā dizains, Kā iestatīt šo pin?Pateicoties ļoti daudz!

Atmiņās, pirms izlaides pins ar ārējo pasauli.būs vairākas kavēšanās buferu papildina ceļu.tātad izejas signāls sasniedz ārējo pasauli pēc tam, kad iet caur vairākām kavēšanās buferiem.

Ja mēs pieskarieties signāls pirms šīs kavēšanās buferiem, jūsu laiks numuri būs labāk.ka ir EMA [000].dažreiz darbojas EMA [000] ur ķēdi var neizdoties, taču aizkavē produkciju (samazinot frekvenču darbības), var veikt ur circuit strādāt.Tādā gadījumā mēs izmantojam lietderīgi EMA numuru.Tā vietā, throwing, kas mikroshēmas, jo atmiņa nav (ne ķīpu lai sasniegtu augstu freq), Jūs varat atkārtoti mikroshēma, ko rādīt tas tā lēnāk freq (tur, koriģējot EMA tapas)Tas ir tāpat kā pievienojot vairāk pesimisms, jo īpaši, lai aizsargātu atkal On-Chip izmaiņas, procesa izmaiņas un citi telpiskās izmaiņas, kas notiek silīcija.daudz līdzīgu pievienojot 2-3% pesimisms ir setup un turiet numbers.so pat pēc vissliktākā kavēšanās visās šajās silīcija variācijas, tomēr atmiņas tiksies laiku.

Hi Nav,Pateicoties ļoti daudz par jūsu atbildi!Man ir pārbaudījusi radīto. Lib failu un. V Verilog modelis fails, un es atklāju, ka EMA signāli neietekmē atmiņas funkciju, vai, citiem vārdiem sakot, nav ķēde var vadīt.Vienīgais, ka EMA minēto, ka tā kontrolē kavēšanās starp CK -> Q.Turklāt, man ir uzrakstīt vienkāršu testbench lai pārbaudītu modeļiem.dažādos EMA vērtības, kavēšanās CK -> Q ir 1ns visu laiku.Tātad, manuprāt, EMA pins ir noderīgi tikai projektēšanas posmā.Tas ir, ja es izvēlos lielāku EMA vērtību, tad lielāka starpība tiek pievērsta atmiņas un tad mums vajadzētu ierobežot vairāk, no otras puses, no mikroshēmas, lai atbilstu laika requirment.Kad mikroshēmas tiek izgatavotas, EMA tapām var kaklasaites jebkurai vērtībai, jo nav ķēdes no EMA tapas, kas nozīmē, ka tie nevar ietekmēt mikroshēmas vairāk.Vai mana saprast labi?Sveicieni!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back