artficial nervu netowk Palīdzība

M

MahmoudHassan

Guest
PLZ i ir vajadzīga palīdzība IAM pētot neironu tīklus i nepieciešams atrisināt piemērus man ir eksāmens, un mans profesors uzstāt uz problēmu risināšanā ar rokām un padarot iterācijas ar roku, nevis izslēgt, izmantojot algoritmus, i nepieciešams atrisināt piemērus nevis datora vai Matlab modelēšana man vajag rakstīts atrisināta, tāpēc es ceru, ka jūs varat man palīdzēt ar grāmatu nosaukumiem, kas ir piemērus vai vietnes vai dokumentus ar visiem dokumentiem PLZ paldies

Uzdot kādu mācību grāmatu Tīkli, Fuzzy Logic un ģenētiskie algoritmi: sintēze un pielietojumi [/URL]

@ Andre_teprom nav teorija .... Man vajag papīru, kas padara iterācijas no rokas nevis programmu .... soļi .. @ Bassa Paldies par grāmatu .. ļoti noderīga

@ andre_teprom nav teorija .... Man vajag papīru, kas padara iterācijas no rokas nevis programmu .... soļi ..
Sveiki MahmoudHassan, es domāt thait tas ir ļoti liela skaitliska uzdevums, pat witn maz neironi un roku kalkulators, jo summa iterāciju nepieciešama, lai veiktu mācīšanos. Lūdzu chek ar savu profesoru, ja ir patiešām to, ko viņš grib. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back