ART2003 18F progrmammer --- super eazy!

S

scholarmelaka

Guest
Tas ir darba PIC 18F programmētājs ... super vienkārši, kas jums nepieciešams, ir tikai viens rezistors un viens kondensators! Bet piesargāties, ka programmētājs ir nepieciešams papildus kondensatoru RB7 un ilgāk vadu RB6. Lai manā gadījumā es izmantot 1nF vāciņu. Laimīgu izmantojot!

Vai kāds lūdzu man palīdzēt šeit par šo programmētājs, Vai es varu izmantot ārēju 5 V barošanas no 9V avota samazinājās līdz 5 V ar L7805? Es to izmantoja, bet nav strādājuši. Iespējams, man kļūda vadu. Bet tas noteikti ir kauns miswire tik vienkāršu shematisks: cry:. Pirms vadu, es izmantoja divas 1,5 V AA izmēra baterijas. Un man 3V voltu piegādei pins PIC18F2550. To nevajadzētu strādāja par PIC obligāto spriegums ir 4.5V. Vai ir kāds no iznīcināšanas PIC18F2550 caur šo operāciju iespēja? Man ir tikai divas PIC18F2550. Ohooo Ja man ir iznīcinātas to!? Cry:: cry:: cry: Es esmu ēka ART2003 programmētājs Vero / perfboard!. Kā es būvēts uz manu breadboard, kas ir vecs un ieguva dažas dziesmu pārrāvuma / rūsēšanu uc Es ņemšu to izmēģināt otrdiena.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back