Array radiācijas modeli

M

mprathap

Guest
Es esmu veida neskaidrības par ražošanas starojums modeļus Array.Man ir 2 antenas, un man ir noteikti divi porti, pa vienam katrā.Par kuru osta radiācijas modeli aprēķina attiecībā pret?Kā es varu veidot modeļus gan ostas, tajā pašā laikā.Vai norādiet, saistībā ar kuru portu man ir nepieciešams radiācijas modeli aprēķina.

Es neesmu ieinteresēts radiācijas modeli visu struktūru kā tādu.Es vēlos redzēt atsevišķu modeļu katra elementa ar citu elementu klātbūtni.

Thanks in advance.

Jūs var satraukt tikai viens ports un citu ostas nav satraukti.

Ja jums izlasīt manu jautājumu uzmanīgi, jūs redzēsiet, ka es jau skatīja, ka no.

Bet ko man vajag zināt, kā es varu izvēlēties, kuras osta ir satraukti?

Pateicība.

Jūsu jautājums nav skaidrs,

Jums ir divas antenas, divi porti, lai varētu aprēķināt gan individuālu pattarn vai visa masīva modelis ..kādi ir jautājums?

lūdzu, norādiet labāk to, ko jūs meklējat ..lai mēs varētu Jums palīdzēt!

HI, tas s pārliecināts, ka satraukti antenu tu protestu un apskatīt tās RP.

juppydu,

jā man ir 2 antenas, katrs ar ostas noteikta par to.Kad es atrisināt sistēmu, to man visu masīvu struktūru vai vienu atsevišķu modeli?

Ja man atsevišķu modeli, kam osta ir šis modelis saistībā ar to?Un kā es varu noteikt, attiecībā uz kuriem osta Es gribu modelis aprēķina?

Ja tas ir masīvs modelis, tad pastāv veids, kā iegūt atsevišķu modeli bez izplatīšanos vienu no divām ostām?

Ceru, ka šis ir vairāk skaidrs tagad.

Kurš simulāciju rīks jūs lietojat?

Kad esat iestatījis ostas, ir jābūt iestatījumu sprieguma / pašreizējās ierosmes apjomu un fāzi.Piemēram, ja jums iestatīt vienu no ostas 1V un otra uz 0V, tad jums galvenokārt starojuma modelim satraukti viens (viens ar 1V) ...Atzīmē, ka, ja jūsu antenas ir tuvu viens otram, pat ja jums nav satraukt kādu no antenas, būs inducētas strāvas uz šī antena jo savstarpējas savienošanas un ka antena būs izstaro arī parasitically.Tāpēc radiācijas modeli šajā scenārijā teorētiski nevar starojuma modelim viena antena.Ja jūsu un ierosmes antena ir tālu no otra, vai arī ja jūs vienkārši izdzēst šo antenu, tad, protams, jums starojuma modelim jūsu faktisko antenu.

Ja jūs vēlaties atrast antenu masīvu starojuma modelim, kad abas antenas ir satraukti, jums ir nepieciešams norādīt ierosmes spriegumu / strāvu gan antenas.Tad ko jūs redzat būs masīva starojuma modelim.

Dažās simulācijas programmām, jūs varat tikai simulēt vienas antenas, un tad jūs varat izmantot iebūvēto masīvs faktors kalkulators atrast visu masīva starojuma modelim.Kas man ir zināms, tas darbojas, ja savstarpēji savienojumi ir niecīgs, tāpēc masīvs teorija ir derīgs.

Kusuta,

Thanks for your input.

Es lietoju HFSS.Es ticu, ka jūs nevarat sprieguma / posms, kad jūs strādājat ar waveport / lumped ostām HFSS, lai gan es varētu būt nepareizi.

Lielāks attēls ir šis: Es esmu bloku antenas elementus saskaņoti, kas taisnā līnijā.Un es vēlos redzēt starojuma patttern katra elementa klātbūtni citas antenu.Katra antenas ports definēts par to.

Ko es neesmu pārliecināts ir, kad es analizēt struktūras HFSS, kuru starojuma modelim man izkļūt no šiem teikt N elementu masīvs.Es cenšos saprast, kā iegūt radiācijas modeli katram elementam.

Tātad man ir nepieciešams atrast starojuma modelim viena antenas elements klātesot citiem, ti, ietekme savstarpējās savienošanas par radiācijas modeli.Jā, citiem elementiem būs parazītisko starojumu, - bet es neesmu ieinteresēts to.Ko es esmu ieinteresēts, ir starojuma modelim elements izskatāmā parazitāras starojums izraisa tajā ar citiem elementiem masīvs.

Ja mans jautājums nav skaidrs, lūdzu, ļaujiet man zināt.Es centīšos paskaidrot sīkāk.

Thanks a lot!

Es redzu to, ko vēlaties ...

Es pieņemu, jums jāzina: HFSS -> fields -> Edit avoti.Vai kaut kas notiek ar starojuma modelim, kad tu spēlē ar šiem avotiem?

BTW, pēc noklusējuma pirmajā ostā radīts ir satraukti in HFSS, citi ir un ierosmes ...Vai tikai satraukti S-parametru aprēķini, bet, ja lauki tiek aprēķināti utt, tie ir un ierosmes ...

Kusuta,

Es domāju, ka jums lika man to, ko es biju meklē.

Es zināju par HFSS -> fields -> Edit avoti, bet man nemaksāja pārāk lielu uzmanību.Es mēģināju rediģēt jaudas vērtība, bet tas neļauj man.Man nebija pacietības, lai apskatīt dialoglodziņā pietiekoši ilgi, lai redzētu, ka es varu rediģēt mēroga koeficienta un izvēlēties kurš no šiem elementiem ir satraukti.

Liels paldies.Jūs, kas mana diena.

BTW, kas notiks, ja es varu noteikt to satraukt visus elementus.Dos man masīvs radiācijas modeli?Un kas tieši ir domāts ar masīvu radiācijas modeli?Tas ir tikai superpozīcija visu radiācijas veidus, vai tur vēl tai?

Un ja tas ir superpozīcijas Man ir cits jautājums too!(atvainojiet par garu sarakstu ar jautājumiem) Pieņemsim, ka masīva apjoms ir daudz lielāks nekā antenu viļņu garumu.Tad kādā attālumā tas "superposed" modelis ir derīgi?Es aicinu šo priekšlikumu, jo tā visa struktūra tagad ir lielāka nekā lambda / 4, kuras parasti lieto kā sākums tālu lauka robežas, kā tomēr šis jēdziens attiecas uz matricas tagad?

Thanks a million!

mprathap,

faktiski, array radiācijas modeli definē ar jums: cik jums ir satraukt ar dažādu lielumu un īstenošanas posmi antenas.

Vienkārši izsakoties, ja jūs domājat par masīva teorija:

masīvs starojuma modelim = vienu antenu, starojuma modelim × masīvs faktors

visiem tiem attālumiem starp antenu un excitations nonākt masīvs faktors ...

Protams, jūsu antenas ir tuvu viena otrai savu simulēšanu, lai jūs vēlaties pilnu viļņu simulāciju nevis masīva teorija, bet ideja ir pats ...kā jūs sakāt, array starojuma modelim ir starojuma modelim visu sistēmu ar excitations utt tu defin ...(nav obligāti 1-1-1 -..., bet ļauj teikt 1-0-1 * exp (-j * pi / 3 )...)

lai modelis būtu derīgs tuvināšanu, tas ir kas daudz jomā.konstatēt, ka pastāv formula attālināti attālumu, ņem apskatīt balanis antenas grāmatu.Tur jūs redzēsiet antenas atvēruma D vai darījuma partneru, piemēram, ka: tas ir maksimālais attālums no visiem jūsu apertūras (visi jūsu antennas).domāju, ka tā kā diametrs ir mazākā jomas, kas var pievienot visiem jūsu radiatori ....

Piezīme: atvēruma lielums es domāju fiziskā atveres lielumu.Nejauciet ar antenas atvēruma terminoloģiju, kas atšķiras ...
Last edited by Zottiri Kusuta gada septembris 30, 2008 2:00 labots 1 reizes

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back