ARM SoC dizains, vajadzīga palīdzība iesākumam

T

tariq786

Guest
Hi guys, Es esmu ASIC / FPGA dizainers, kurš var uzrakstīt verilog kodu, sintezēt to un vieta un maršruts to. Es esmu jauns, lai ARM pasaulē. Es esmu jautājums, kā es varu veikt verilog kodu un pārvērst to ARM montāža. Kas ir instruments vajadzīgs ķēdi un kur iegūt to? Es esmu arī sajaukt par to, ko izmantot, kad es dzirdu tik daudz vārdus, piemēram ARM Artisan Fiziskās IP, Loģika IP, standarta mobilo, iebūvēta atmiņa sastādītāji, saskarne IP. Vai kāds izcelt kādi ir šie, kad un kur izmantot katru no tām. Jebkuras norādes vai konsultācijas būs ļoti appreciated. Paldies cieņu,

Tariq786 hi, ARM ir procesors, kas nepieciešama zināma montāžas kodu izpildīt programmu, nav ar Verilog saistība! Verilog tiek izmantota, lai kodētu uzvedību procesoru ARM. Loģika IP = standarta mobilā Atmiņas kompilators ir vārds sacīja instruments, lai radītu atmiņas instancē jums izmantot savu dizainu. Interface IP ir, piemēram ar USB IP, šim piemēram parasti divas daļas vienā fiziskajā izraisīja īpaši spilventiņi needed USB un otro daļu pēc RTL level vai makro jau laisti which satur visu nepieciešamo USB protokolu. bet tas varētu būt I2C, SPI, UART ...

Hi RCA Dude paldies par atbildi. Patiesībā, man ir verilog kods garozas M0 procesoru. Es esmu jautājums, kā man izmantot to? Paldies par klīringa attēlu mazliet.

ARM procesors izmanto Amba autobusu, lai piekļūtu atmiņas (RAM / ROM / EEPROM) un saskarnes (caur reģistros kartēšanu). Es ceru CM0 ir arī mazliet-aplīmēšanas adresi? Es ceru, ka CM0 darbus kā cm3 toreiz pie 0x000 adresi jums ir kaudze rādītāju adresi, 0x0001 atiestatīšanas interupt vektoru ...

RCA Jūsu pēdējā atbilde nav skaidrs man. Man pateikt, kā vislabāk izmantot garozā M0 verilog kodols, kas man ir. Paldies

eh, ka dizainers darbs! Jums izlasīt ARM dokumentāciju, kas izskaidro, kā kodols darbojas. Pirmais jūsu kodols ir nepieciešams reset un pulksteni. Kad reset deasserted un pulkstenis darbojas, kodols būs lasīt adresi 0x00000000, kas satur reset pārtraukt vektors, kas nozīmē, kodols būs lēkt uz šo lasīt vērtībai turpināt izpildīt programmu, jo ARM montāžas kodu. Ja mana atcerēties labot nākamais adrese ir inicializēšanas kaudze adresi rādītājs. Tad darīt visu šo, kodols būs izpildīt Pārlasiet AMBA autobusu kodu, vēlamo autobusu, lai piekļūtu kodu. Jums ir nepieciešams noteikt, kāda veida atmiņas būs reset pārtraukt vektors un montāžas kods ..., RAM vai ROM vai EEPROM, vai kritiens, es nezinu. ja jau instantiate kodols, darot šo vienu būs kā parasti, jums iet caur saskarni zināt kodols nepieciešams.

kungs, es gribu mācīties ARM Cortex M0 verilog kodu, bet man nav get code.please nosūtīt kodu uz me.any palīdzētu būs ļoti appreciated.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back