S
simce
Guest
Līdz šim es mēdzu PIC (dažādi sērija), Motorola HC11, HC12, MPC5xx, un tagad es gribētu iet uz ARM platformas.Bet tagad problēmas sākās.Es nevaru atļauties nopirkt develpment SW un iedomātā novērtējums dēļi no nekustamā View, Metrowerks un citu dārgu ražotājiem.Es gribētu nopirkt dažus izmaksu efective ARM7TDMI novērtēšanas iestādi, un IDE programmatūru.Es atradu kaut ko interesantu par: http://www.embedinfo.com/English/Product/productmain.asp
Kā es varu redzēt, ko tie piedāvā zemo izmaksu IDE un tāfeles ar cenām, ka es varu atļauties.
Bet man ir nepieciešama informācija, ja kāds ir izmantojis, un kādas ir jūsu pieredze.Arī tad, ja Jūs lietojat dažas citas novērtēšanas dēļi, lūdzu man pateikt, kādas ir jūsu domas.
Kas man nepieciešams:
1.IDE (to var GNU vai ar kādu GNU elementus kā kompilatoru vai atkļūdotājs), bet es prefere redzes IDE's
2.Novērtēšanas iestādi ar ARM7TDMI (arī preinstalled OS kā Linux ir preffered)
3.JTAG interface plānošanas / atkļūdošana
Esmu lasīt kaut kur, ka daži no Atmel's ARM pamatā MCU's neatbalsta robeža scan?!Vai anuone lūdzu, paskaidrojiet man, ko tas nozīmē?!
Arī man pateikt, kādas ARM pamatā MCU visvienkāršāk pasūtīt Eiropā mazākās quantaties (MOQ <10 gab)
Kā es varu redzēt, ko tie piedāvā zemo izmaksu IDE un tāfeles ar cenām, ka es varu atļauties.
Bet man ir nepieciešama informācija, ja kāds ir izmantojis, un kādas ir jūsu pieredze.Arī tad, ja Jūs lietojat dažas citas novērtēšanas dēļi, lūdzu man pateikt, kādas ir jūsu domas.
Kas man nepieciešams:
1.IDE (to var GNU vai ar kādu GNU elementus kā kompilatoru vai atkļūdotājs), bet es prefere redzes IDE's
2.Novērtēšanas iestādi ar ARM7TDMI (arī preinstalled OS kā Linux ir preffered)
3.JTAG interface plānošanas / atkļūdošana
Esmu lasīt kaut kur, ka daži no Atmel's ARM pamatā MCU's neatbalsta robeža scan?!Vai anuone lūdzu, paskaidrojiet man, ko tas nozīmē?!
Arī man pateikt, kādas ARM pamatā MCU visvienkāršāk pasūtīt Eiropā mazākās quantaties (MOQ <10 gab)