ar AT89S2051 AT89C2051 Aizstāt

R

red_thunder

Guest
Hi! Ja kāds varētu palīdzēt, es gribētu zināt, vai es varētu aizstāt AT89 C 2051 ar AT89 S 2051, neveicot nekādus grozījumus aparatūru un programmatūru. Ļaujiet man paskaidrot, man ir projekts ELEKTOR (IS gaismas reostats), pamatojoties uz C2051 uC, ko nevar programmēt caur ICSP programmētājs, kas man jau ir, tāpēc es vēlētos, lai aizstātu to ar S2051 uC, ja tas ir iespējams. Paldies! Andrej

Hi Jā, Jūs varat nomainīt s2051 ... Parūpējies par sērijas programmēšanas līniju, ja jūs nolemjat programmu to valdes Sveicieni Nandhu

to var izdarīt, ja jums ir douts jāpārbauda ATMEL mājas lapu jebkuru pieteikumu piezīmes migrē no 89c2051 līdz 89s2051

[color = darkblue] vienkārši aizstāt ... nav atšķirības .. 89s51 ir ļoti pati kā 89c51 it visā .. Arī AT89C2051 un AT89S2051 ir arī paši .. Viens nelielu atšķirību ..: 89s51 ir viens mazs iekārtu .. tas var būt gan programmēt ar .. 1. programmētājs .. 2. sērijas (ISP) Sveicieni, Simran .. [/Color]

u var aizstāt s sērijas C sērija negrozot aparatūru. faktiski sērija ir pats C sērijā tikai mēs varam programmu sērija ar ISP.

Hi! Es vēlētos pateikties visiem jūsu atbildes. Man ir tikai viens cits jautājums. Vai es varētu pievienot manu USB ISP programmētājs (to atbalsta AT89S2051) tieši MOSI, miso, SCK, RST, VCC un GND ostu uC vai man jāpiebilst, starp dažiem rezistori, par manu aparatūru, jo man nekad nav paredzētas uC ar ISP programmēšanas spējas. Paldies visiem jūsu atbildes. Andrej

Hi savienot tieši uz ostu, adatas dont izmantot jebkuru rezistori. Tas var radīt problēmas ķēde palīdzēs man, lai palīdzētu jums labāk Nandhu

Paldies par jūsu palīdzību, Nandhu Man ir pievienots shēmas diagramma, lai labāk izprastu to, kas man ir jādara. Paldies Andrej

Hai Red_thuner Paldies par jūsu kredītiem .. Vai man zināt, vai jums ir iespēja programmu incircuit? Mans padoms: Lūdzu novirzīt visas ievadparametrus vai rezultātus, kas saistīti ar ISP pins ar someother bezmaksas pins (es redzu daudz bezmaksas tapas). nekas cits uzskata Nandhu

Mana pieredze ar šo ISP stuff ir reset pin nedrīkst savienot ar citiem elementiem, bet ISP darīt "dedzināšana", lai jūs varētu džemperis, kad ķēde ir lejupielādes process un kad ķēde darbojas savu programmu

hi abi ir gandrīz tas pats ar nedaudz mazu atšķirību, bet tas darbosies sava projekta, es to nekādu problēmu bija. uz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back