Apvalks cuve vai trajektorija

A

amine8052

Guest
sveiki ikviens, tiešām man vajag jūsu palīdzību, lūdzu, es esmu strādā pie lokalizācijas koordinātas (izliekuma indeksu pikseļu failu vai sols) no attēla panta x un y). Im uzskaites rezultātu ar procesora bloks (bez sensors, tikai novērojums par koordinātēm). ... Es novērtēju vidējo līniju katra traject ar vienkāršu novērtējuma par Luenberguer panta šī daļa strādā labi). Arī man būs nepieciešams, lai aprēķinātu, ir aploksne līnija šīs līknes, ir šajā daļā, kur es gribu tavu padomu, kā atrast pareizo ierakstu. Es centos atrast virsotnes šīs līknes, metode labi darbojas sinusoidālajām signāliem, bet es gribu vispārēju pieeju panta signāli ar troksni) Es aprēķināt standartnovirzi (sigma) vai novirzi. Atrast finansējumu līknes man ir reizināt šo skaitli ar sigmas K punkta 2, 3 ...) Kā es varu atrast optimālo k? paldies

attēlos exemple 2 trajektorijas, demonstrācija ir tikai (x): - melnā aploksnē + (2 * sigma) par sinusa pente + sigma otrajam līkne - ar sarkanu vai zaļu centrā aprēķināta no trajektorijas

sveiki ikviens, tiešām man vajag jūsu palīdzību, lūdzu, es esmu strādā pie lokalizācijas koordinātas (izliekuma indeksu pikseļu failu vai sols) no attēla panta x un y). Im uzskaites rezultātu ar procesora bloks (bez sensors, tikai novērojums par koordinātēm). ... Es novērtēju vidējo līniju katra traject ar vienkāršu novērtējuma par Luenberguer panta šī daļa strādā labi). Arī man būs nepieciešams, lai aprēķinātu, ir aploksne līnija šīs līknes, ir šajā daļā, kur es gribu tavu padomu, kā atrast pareizo ierakstu. Es centos atrast virsotnes šīs līknes, metode labi darbojas sinusoidālajām signāliem, bet es gribu vispārēju pieeju panta signāli ar troksni) Es aprēķināt standartnovirzi (sigma) vai novirzi. Atrast finansējumu līknes man ir reizināt šo skaitli ar sigmas K punkta 2, 3 ...) Kā es varu atrast optimālo k? attēlos exemple 2 trajektorijas, demonstrācija ir tikai (x): - melnā aploksnē + (2 * sigma) par sinusa pente + sigma otrajam līkne - ar sarkanu vai zaļu centrā aprēķināta no trajektorijas paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back