Aptauja: ASIC projektēšanas rīki Solaris

A

antipattern

Guest
Sveiki, es nopirku, saules Ultra 400 beidzot pēc cīnās ar dažādiem datoru saistītiem rīkiem. Es vēlētos iegūt dažus ieteikumus, lai uzpildītu manu ASIC projektēšanas rīku ķēdi uz manu rotaļlietas. Jo es gribu, lai uzzinātu dažas prasmes, kas būtu noderīgi rūpnieciskai izmantošanai, lūdzu, ieteikt man labāko pierādīts instrumentus, ka es ieguldīt savu laiku. Man ir daži izvēle jau: 1. modelsim 2. Synopsys sintēze Paldies,

u varētu vēlēties apskatīt vcs vai simulatorā NC-verilog, sniegums ir daudz daudz labāk nekā modelsim. uz aizmuguri, silīcija ensembler uz laiku slēgt analīzes, Synopsys ieviešanai. Priekā

uz aizmuguri, Apollo (p $ r) un star_serials (fiziskai pārbaudītu), var arī būt laba izvēle.

Es prefr Cadence NC-verilog. jo tas ir vairāk IEEE standartu nekā modelsim un ātri. un tā tālāk. Es domāju, ka jūs varētu mācīties nassda hsim Full chip pārbaudi.

mans personīgais viedoklis: sistēmas / algoritmu: c @ dence SPW Frontend: S * y * n * o * p * s * y * s sintēze: dizains * kompilators, DFT: tetra * max sta: primārā * laiks sim: V * C * S vai C @ dence Nc-pārbaudes, kurās * log Debug: Deb * ussy varētu būt laba izvēle backend: * van * t! suite C @ dence Silicon * ansamblis Patiesībā tas ir atkarīgs, ko vēlaties darīt.

Bez instrumentiem, vēl viena svarīga lieta ir dizaina komplekti. Bibliotēka no tās pašas ASIC pārdevējs jāizmanto no simulācijas, sintēze, DFT, vieta maršruts, LVS / DRC / ERC, un pat transister simulāciju. Ir grūti atrast tik labs dizains Kit, kas atbalsta visus instrumentus. Kas var sniegt dizaina komplektu? Tas ir grūtāk atrast KOMPLEKTI nekā programmatūru, bet bez komplekti, programmatūra nav reāli izmantot.

Es piekrītu appleleaf, lieta, svarīgākais ir dizains noteikumu vai bibliotēka no pārdevēja Es domāju, jo īpaši mūsu GuoJia. Es zinu, uzņēmums setup komplektu bibliotēkas no sintēzes uz fizisko elementu un sim modulis pārdevējs, tā izmaksas 100,000 USD. Es domāju, ka tas ir vairāk valueble nekā programmatūras veiksmīgas konstrukcijas, un ir patiešām nepieciešama, lai pētījumā. Es gribu zināt, cik aptuveni 10 ultra (medium konfigurācija saules web) lietošanas un darbības IC dizains. yuanjun

[Quote = appleleaf] Papildus rīkus, vēl viena svarīga lieta ir dizaina komplekti. Bibliotēka no tās pašas ASIC pārdevējs jāizmanto no simulācijas, sintēze, DFT, vieta maršruts, LVS / DRC / ERC, un pat transister simulāciju. Ir grūti atrast tik labs dizains Kit, kas atbalsta visus instrumentus. Kas var sniegt dizaina komplektu? Tas ir grūtāk atrast KOMPLEKTI nekā programmatūru, bet bez komplekti, programmatūra nav reāli izmantot. [/Quote] Piekrītu, pārāk, lai pētījuma mērķis, jūs varat apmeklēt: h ** p: / / www.c @ dence.ncsu.edu / CDK.html (t *, lai @) kaut ko noderīgu (NCSU C @ dence Design Kit), un, ASIC plūsma, priekšējais dizainers var iegūt dizaina komplekts no projektēšanas pakalpojumu sniedzēju, piemēram, TI, f @ r @ d @ y, utt programmatūra ir noderīga, kad jūs zināt, ko vēlaties darīt .

[Quote = 6502] Es vēlos zināt, kā par 10 ultra (medium konfigurācija saules web) lietošanas un darbības IC dizains. yuanjun [/quote] Mr juaņa: mana pieredze, 10 ultra ir pietiekami labs dizains mazākiem par 100 vārtiem. (Par viena lietotāja tikai: ()

paldies, neatkarīgi. Es domāju, ka izmērs 100k ir pietiekami manu dizainu. yj

[Quote = antipattern] Hi, es nopirku, saules Ultra 400 eventuāli pēc tam, kad cīnās ar dažādiem datoru saistītiem rīkiem. Es vēlētos iegūt dažus ieteikumus, lai uzpildītu manu ASIC projektēšanas rīku ķēdi uz manu rotaļlietas. Jo es gribu, lai uzzinātu dažas prasmes, kas būtu noderīgi rūpnieciskai izmantošanai, lūdzu, ieteikt man labāko pierādīts instrumentus, ka es ieguldīt savu laiku. Man ir daži izvēle jau: 1. modelsim 2. Synopsys sintēze Thanks, [/quote] Jo mans atzinums: Simulation: modelsim Synthesis: Synopsys izkārtojums: Cadence

Te ir mans saraksts par manu pēdējo pabeidzis darbu: Synopsys dc, primttime, formalitāte, vcs (patīk), transeda segtu ASIC pārdevēja floorplan instruments un P & R instruments un vārtu sim rīks.

Kā par dizainu datubāzes pārvaldības rīks? Vai RCS vai VCS ir tikai naudas sodu? Vai ir kāda laba?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back