Apskatīt albumu apraksti

J

jpanhalt

Guest
Šorīt, es pamanīju albumu rāda ainas no visas American Southwest. Viņi bija skaisti. Nu, Ohio ir ne tikai 12 nedēļu OSU futbola Fall, tāpēc es nolēmu post daži vietējie bildes, kā arī. Uzrakstīju īsu aprakstu, bet nevar to aplūkotu albumos. Vienīgā reize, tas liecina, ir, kad es ievadiet rediģēšanas logs. Man nav tiešām ir nepieciešams aprakstu - es jau zinu kādas bildes ir. Vai ir veids, kā skatīt aprakstiem citi ir pievienots savus albumus? John

Es varu redzēt Jūsu albumu attēli bez jebkādām problēmām. Lieliskas fotogrāfijas.

Tas ir apraksts par katru attēlu, kas dod kontekstā un to nevar skatīt citi, kā vislabāk varu pateikt. Vai ir viegls veids, kā pievienot publisko apskatīt aprakstu? Vai, varbūt es vienkārši nezinu, kā to izdarīt. John

Es redzu apraksts: Traktors sānu APA P38 samazinātas 504 SW diagonāļu gatavo VSM Lūdzu, pēc screenshot, jo varbūt es nevaru saprast par ko apraksts mēs runājam.

Tie ir tikai etiķetes no mana lokālā datora failu. Apraksts Es pievienots sabiedrības interpretācija ir šāda: No bigdogguru ir bildes cēlums no American Southwest nevar būt saskaņotas ar Ohio - mums pilnīgi trūkst reālas kalnos. Bet mums vēl ir jauka ainava. John

Welcome atpakaļ, man ir jāpārskata šis jautājums, izskatās, ka tas tiks noteikts nākamajā jauninājums. Atvainojamies par problēmām.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back