aprēķins paralēli atsauksmes par oscilatoru dizains

G

gecky

Guest
Oscilators dizains procedūra prasa vienu spēli pārtrauc ostu tā, ka ieguldījumu pārdomu koeficientu, gamma-1>.

Kā aprēķināt, ja paralēli atsauksmes ķēde ir sniedzis iekraušanas, ka izpildīti šī prasība?(Atgriezeniskās saites ceļš ir starp drenāžas un FET vārti)

Es esmu projektēšana DRO ar paralēlu atsauksmes par saviem nopelniem konversijas pieaugums.Es esmu arī meklē modeli dielektrisku rezonatora kopā ar 2 microstriplines (skatīt manu iepriekšējo amatu).

Paldies!

Negatīvās pretestības vai pārdomas coeficient> 1 1 porta ķēdes.Piemēram, ja jūs dizains DRO, ka DR ir savienots ar Gate ostu un avots ir piekrauts ar kondensatoru, ja izejas savienošanai ar drenāžas, varat apskatīt vispirms pie vārtiem, melodija avots un drenāžas slodzes parametri negatīvs ostas pretestība pie vārtiem un tad slodze DR.Patiesībā jums ir daudz DR ir īpašs punkts pa THR TR no vārtiem.
Attiecībā uz paralēlu atsauksmes (DR ir savienots ar Notecina un Gate), jūs varat darīt vairākas lietas:
1.Open cilpa atsauksmes pareizi (Atverot cilpa maināt tā, lai jums atvērt augstas pretestības punktu vai slodze atvērt cilpas pareizi) un pēc tam meklēt G> 1 un nepieciešams posms, kā.
2.parametri Play ar ķēdi un apskatīt slodzes ostu Pēc avota jūsu gadījumā.Par svārstību atradīsiet S11 līkne visu ceļu iet pulksteni gudrs, bet svārstību frekvenci mainītu savu virzienu un iet oposit veidā un atkal pulksteni gudrs.
3.Paskaties uz atklātu portu.Piemēram paskatieties pie vārtiem ostā (vārtiem joprojām ir piekrauts ar DR, ka arī savienoti ar drenāžas apstākļiem.) Jums ir divas:
a.Negatīvu pretestību (Vai S11> 0dB)
b.Pie rezonanse ir paralēla ķēdes.Tas nozīmē, S11 sniedzas no uper puses Smit chart uz leju pusē.
4.Izmantot ADS simulators ar Oscport vai Ostest.

DJ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back