Aprēķinot ievietošanas zudumu optisko savienojumu

T

Taymur_apece

Guest
hey es gribu, lai aprēķinātu ienesto vājinājumu optisko savienojumu starp lāzera un modulators ... var u PLZ palīdzēt man, sniedzot tai visu vienādojumu ienesto vājinājumu? var u PLZ arī man pateikt, kādi ir faktori, kas ietekmē ienesto vājinājumu? Es zinu, ka absorbcijas dod ieguldījumu ienesto vājinājumu ... PLZ palīdzēt man ar informāciju .. i need to ļoti slikti

Sistēmā līmenī, ienesto vājinājumu jāiekļauj sakabes zaudējumi no lāzera modulators, ienesto vājinājumu modulatora pati. Bez tam, jums vajadzētu rēķināties 3dB vairāk kā modulatora parasti diagonāli ne (no maksimālās jaudas, 3dB) kvadrātiskās punkts starpsavienojumu pieteikumu. Zaudējumi nāk galvenokārt no viļņvada pavairošanas zaudējumu (ieskaitot absorbcijas, scatting, noplūdes), sakabes zaudējumi (starp viļņvada vai šķiedras), ir atkarīgs no kāda veida modulatora jūs izmantojat.

mana modulators electroabsorption modulatoru (EAM) .. un tas ir izgatavots ar lāzera ... un es esmu, izmantojot kvantu stieples EAM .. es gribu, lai atrastu ienesto vājinājumu krustpunktā starp lāzera un EAM ... ja u ir kādas vienādojumu vai žurnālu, vai jebkurā dokumentā attiecībā uz šo plz sniedziet man ... es esmu slikti nepieciešama :((([ tā COLOR = "Silver"] [size = 1 ]---------- Post pievieno 03:27 ---------- Previous post bija 02:33 ----------[/SIZE] [/color] un tad kā es aprēķinās scatterin, noplūdēm, sakabes zaudējumu ... es jau aprēķināts absorbcijas zaudējumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back