aprēķināt tranzistoru S-parametrs & circuit design

A

azhana

Guest
Pirms izmantot veidi tranzistors, s-parametrs ir pazīt pirmās. tā, ka es tikai wan uzdot projektēšanas 868MHz zema trokšņa pastiprinātājs, i vajadzētu izmantot tranzistors, ka esmu izvēlēties. datu lapā paredzēta tranzistors BFR92A nav iekļauts s-parametrs ir 868 MHz. tā, ka man vajadzētu dizains circuit, lai izmērītu s-parametrs no tā. jautājums ir, kā dizains circuit mērīšanas s-parametrs ... lūdzu, palīdziet man, cik drīz vien iespējams ... attiecībā uz

BFR92A ir s-parametri pat 3GHz, tostarp 800MHZ un 900MHz. Tas ir pietiekami, lai izstrādātu zemu trokšņu amplifier.S-parametri netiek mainīti ļoti radikāli starp diviem frequencies.A lineārie simulators darīs interpolāciju pie frekvences, kas nav iekļauta sarakstā

no ur atbilde, kā to izdarīt lineāro simulācija? starp citu, es tikai konstatēja, par BFR92A datu lapas, kas svārstās no tuvākās frekvences ir no 800MHz līdz 1000MHz, tas arī var? vai, ja u ir citu saistītu datu lapā, var u pievienot šeit .. es tikai let u know, i am, izmantojot CST programmatūru. Kas man jādara tālāk?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back