Apmācības kursi, lai iegūtu darbu!

P

pepillo

Guest
Lūdzu, vai ir jebkura mācību kursu Hardware Design jebkur Eiropā, kas patiešām palīdz iegūt darbu?
(pēc aiziešanas Universitāte)Kad es lūdzu par apmācību darba man tikai iegūt grāmatu atsauces uz mācīties konkrētām tēmām, bet es nedomāju, ka: Es esmu apdares manu Msee un man ir labas zināšanas daudzās jomās elektronikas aparatūras projektēšanu, ko es lūdzu, ir apmācības kursi
, kas apliecina manas zināšanas kā inženieris, apmācībai, kas dos darba devējs noma me!

Es domāju, ka ir jāpastāv vienam no šiem kursiem!Piemēram, ja jūs pētījums tautsaimniecības un tad jūs iet MBA, jums ir lielākas iespējas iegūt darbu, pateicoties šo amatu gradācijas veidošanos.Tas pastāv inženieriem?Vai ir reputated kursu, kurā Jūs varat apgūt noderīgas zināšanas un iegūt darbu ātrāk?To nevar tik grūti ...Es domāju, ka ir kurss, piemēram, ka no universitātes!Ekonomists tikai no Universtity = svaigas grad= Management Position in a company

Ekonomists ar MBA
= Management nostājas sabiedrība

Inženieris tikko no universitātes = svaigas grad= Hardware designer in a company

Inženieris ar XXXXXX
= Hardware dizaineris sabiedrība
?

KAS IR XXXXXX?

Pēc manām situācija ir tāda, ka svarīgākais faktors, lai atrastu labu yob ir pieredze ar projektiem (3-5), tostarp komandas darbs, laika trūkums, utt ..
PhD, kapteinis ir labi fakultāte ...bet nozarē otrā prioritāte, jo jums ir jāmaksā vairāk, bet rezultāts parasti ir vienādi.

Nu, es sugegst joing jebkurā nozarē, kā praktikantam.Tu darbu un mācīties.Tas ir tendence visi šādi.

Es izlasīju mācību kursu iegulto sistēmu projektēšana (3 mēneši apmācība), kā es atceros, Pakistāna kaut kur šajā forumā, kurā tā dos jums lielākas iespējas pieņemt darbā.

Es, ka:
ftopic123427.htmlVai kāds kaut ko zina, piemēram, ka ir Malaizijā vai Tuvajos Austrumos?

Es esmu Pakistānā un strādāt jomā, iegulto projektēšana pēc datoru inženierija (ar specializāciju digitālā un iegulto projektēšana) no comsats.

Es arī zinu, vēl instituite piedāvā 2 mēnešu īstermiņa cource iegulto projektēšana, http://www.nietc.perd.net.pk/

bet man šķiet, tie ir īstermiņa Kursi un nav pietiekami, lai iegūtu labāku darbu, pat pēc labas īsu cource jums būs nepieciešams, lai strādātu kā internētais 6 līdz 12 mēnešiem, un Jums jābūt skaidri, ka grūti.lai tas izskatās labāk, ka vispirms uzlabot programmēšanas (C valodā), tad tikai iegūt vienkāršas introducory cource iegulto sistēmu un nokļūt stažēšanās, cik ātri vien iespējams (iegūt praktisku apmācību un pieredzi).

arī Pakistāna, piemēram, valstīs ir ļoti īss tirgū iegulto, piemēram, jomās, un tik ļoti grūts ieceļot un uzturēties tajā,, vispirms redzēt tirgus stāvokli un pieprasījumu un nākotnes tendences šajā jomā, un tad lems, lai ievadītu vai ne,, ,Pievienots pēc 23 sekundes:labu veiksmi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back