Apmācība par Bipolar Mikroviļņu Oscillators

N

N1UL

Guest
Šā ietekmes novērtējuma s power point prezentācija ar 50 + page apmācība par designt ļoti zemu fāzes trokšņu oscilltors. 73 de Ulrihs korekcija lapa 10> Y21 Liels signāls aprēķins lapa 17> Equation Lūdzu Ziņot par kļūdām vai sūtīt jautājumus (iespēju robežās, lūdzu!)

Apmācība? Vai esat pārliecināts? Es nekad neesmu redzējis pamācību, kā šis. Everthing ir svārstīgs, no kurienes, kur viņi iet?

Fascinējoša. Aprūpes komentēt diviem rezonatora pieeju? Esmu manipulācijām aptuveni ar 2 rezonatoriem, bet nekad nav bijušas pietiekami pārliecināti, lai faktiski kuģis ir oscilators ar 2 pasive rezonatori, cieši sapārotas, tajā. Vienmēr bija noraizējies kāds varētu drift off no rezonanses frekvenci sakarā ar novecošanu, piesārņojuma uc, un dodiet man dubulto izliecies rezonansi. ti. apstāties svārstīgas. Man ir izmantoti divi rezonatoriem, kur tie atdalītos no aktīvās ierīces, piemēram, keramikas rezonatora par bāzi nosaka frekvenci, un lumped elements rezonatora, kas emitētājs izraisot fāzes nogāzē negatīvās pretestības ostā - efectively reizinot keramikas rezonatora 's Q . Rich www.maguffinmicrowave.com

. Tā ir daļa no pilna papīra, ka tāpēc tā var šķiet, nav viegli saprast, ja to pareizi izskaidro. Pilns papīra nāks drīz kādā no IEEE žurnālos. Savienoto iespiestas rezonatoriem uzvesties labi, un mēs esam nosūtījuši dažus 10 000 oscilatori, kā šis.

Paldies dalīties ar mums šo jaukas idejas. Diemžēl dažkārt pārvadājumi nav saskaņas ar uzticamību. Es zinu kādu uzņēmumu, kas pārdeva miljons klausuli PA, un gandrīz visi no tiem nav pēc antenas nomaiņu. Attiecībā uz novecošanos rezonatoriem. Gadījās viens no maniem vecajiem projektiem, kad es izmantot divas identiskas apvienojumā rezonatoriem, un ar laiku tie sāk uzvesties atšķirīgi. Novecošanās rezonatoriem ir kā novecot cilvēkiem. Nekad nav tas pats.

Viena problēma, ka ir reāls ir tas, ka dažreiz keramikas materiāls ir microcracks tajā. Ja viens rezonators tika microcracked, un otrs bija nav, microcracked varētu absorbēt ūdens tvaiku un izraisīt postošas ​​sekas. Tomēr, tas ir liels elektroniskās triks, lai iegūtu augstāku efektīvo Q rezonatorā! Es atceros paraugu daudz testu tiek darīts DRO ripām kaut kur atrast kļūdains keramikas partijas. Ja Q pilieni pēc mitruma mērcēšana, partija ir aizdomās turamais. Bagāts www.maguffinmicrowave.com

Jā, keramikas rezonatoriem darīt nepatikšanas, ka ir iemesls, kāpēc mēs izmanto Multi Layer aprakti rezonatoriem ar patentētu pieeju, optimizēts ar 3 D simulators un citi pilnveidojumi kā mājienu ar Power Point prezentācijas.

Vai tas tiešām apmācība? Grafiki pārliecināts ir sniegt nelielu informāciju. Kura programmatūras jūs izmantojat? arī pārejošu simulācija izskatās dīvaini. Gada 14 lapā jūs teicāt oscilaltor rīkojas tāpat mikseri! Ko darīt, ja es aicinu to modulators? šis ir labs termins nekā mikseri. Es uzskatu par GHz frekvencēm mēs ejam uz HB simulācijas, kurās ir HB simulācijas rezultātus?

Es uzskatu mikseris un modulatori ir savstarpēji aizvietojami vārdi. Kā CAD Man ir izmantoti Ansofts Serenade programmu, moderna HB programmu. Tomēr ne visi ir $ 25 000 pieejams, un šī pieeja ļauj no pirmo principu aprēķins, lai iegūtu noderīgus trokšņa rezultātus.

Yeah. Approch ir labs. Dažus mēnešus atpakaļ es redzēju vienu IEEE papīra. Ja šis puisis raksta savu algoritmu / programma / Programnodrošinājums priekš oscillaltor dizainu. Tas bija preety labi. Arī ne katrs viens ir $ 50,000 iegādāties jaunas agilent s VNA par X Param mērījumiem. : D :) Lielākā daļa cilvēku ir atkarīgs no pārdevēja S2P failu vai nelineāro modeli uz simulācija.

Vispārīgas piezīmes par troksni: agrīnos oscilators pionieriem, piemēram Leeson un Driscoll un Healey III, Parker un citi nebija to analīze pamatojoties uz lineāriem pieņēmumiem, kuri nesaņem tādas pašas labus rezultātus kā pieejami šodien. Mūsdienu metodes prasa lielu signāla parametrus, kas Agilent tagad aicina X parametri. Noteikumu, ka izejviela parametri modeļiem ir OK, harmonisko līdzsvaru simulatori var risināt šo. Es gribētu mērījumus, izmantojot tīkla analizatoru, un pēc tam vairākas analītiskās vienādojumu kopu. Nepieciešamība pēc moderniem plakanu rezonatoru bāzes oscilatori līdz 20 GHz rezultāti ir daudz labāki, tad ierastie prognozes bez nodarbojas ar vadīšanas leņķis pašreizējo un anulējot vai pat uzlabojot dažu harmonikas Šis mūsdienu pieejas, ļoti atkarīgi no non līnijpārvadātāju analīzi un matemātika rāda vēl uzlabošana, samazinot AM PM pārveidi, gan modulācijas un konversijas troksnis (tuvu un tālu trokšņi ir atšķirīgas pēc to izcelsmes). Tas attiecas gan uz kristāla oscilatori un iespieddarbu rezonatori un citi risinājumi. Es sekošu līdzi virkni IEEE publikācijas un apstiprinājumi, bet ziņkārīgs lasītāji var atrast galvenās prezentācijas noderīga. Dizains Moderno Mikroviļņu Oscillators bezvadu lietojumprogrammas, Ulrich L. Rohde, Ajay K. Poddar un Georg Bock, ko publicējusi John Wiley & Sons, New York, NY, May, 2005, ISBN 0-471-72342-8.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back