apjoma kontrole

Z

Zobenzivs

Guest
Čau,
Man ir vajadzīga shematisks ir vienkārša tilpums ķēdē.Man to vajag, lai mans jaudas pastiprinātājs.Tas būs jauki, ka nav iedomātā IC un sarežģīts digitaly potenciometru.

Thx.

Vēlaties roku vai viena no dažām digitālo ierīci.Jūs parasti ir divas izvēles iespējas.A tapped rezistors var izmantot kā attenuator pie ieejas vai kā kontrole atgriezeniskajām guvumi.Šī pēdējā ir problēmas ar stabilitāti, ja tas ir vairāk nekā daudzas guvumi.A JFET var izmantot kā mainīgs rezistors ko var kontrolēt manuāli vai no DAC.

Varat izmantot ds1669 jūsu pieteikumā, es domāju, ka ds1669 ir labākais risinājums!

Čau.
Daži lietojamāku ķēdēm šim application:
Dallas:
DS 1267 (256 pakāpieni, dip14)
DS 1802 (64 pakāpieni, dip22)
Esmu izmantojis šo vienu: ļoti laba.

NS:
LM1972N (Log, dip22)

Philips
TDA 1074AN

Jūs varat meklēt XICOR, viņiem ir daudz dažādu num.podiņos.

Pieprasījums par kaut ko vienkāršu, ka nebija vajadzīga digitālo IC,
uc
Vienkāršākais risinājums ir senākais šķīdums, vienkārši izmantojiet audio konusveida potenciometrs visā ieguldījumu jūsu jauda pastiprinātājs - izmantot divas (ganged ja vēlaties), ja jums ir stereo amp.Nav nepieciešams, lai saņemtu pārāk iedomātā.Vienkārši būt pārliecināti, ka podi ir uzstādīti iekšēji šasijas / vairogu, tā jums nav uzņemt dungot no apkārtējās telpas apgaismojums barošanas avotiem.

House_Cat wrote:

Pieprasījums par kaut ko vienkāršu, ka nebija vajadzīga digitālo IC, ucVienkāršākais risinājums ir senākais šķīdums, vienkārši izmantojiet audio konusveida potenciometrs visā ieguldījumu jūsu jauda pastiprinātājs - izmantot divas (ganged ja vēlaties), ja jums ir stereo amp.
Nav nepieciešams, lai saņemtu pārāk iedomātā.
Vienkārši būt pārliecināti, ka podi ir uzstādīti iekšēji šasijas / vairogu, tā jums nav uzņemt dungot no apkārtējās telpas apgaismojums barošanas avotiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back