"Apgriezienu skaits / diametrs stiepli, ko izmanto" no Zināms resistan

V

vinodquilon

Guest
Par telefona līnija audio izolēšana transformators 600Ohm/600Ohm 1:1 veids, kā es varu aprēķināt "apgriezienu skaits / no stiepli, ko izmanto diametrs" no zināma pretestība 600Ohm? Pls man gala precīzu value.The saite http://info.ee.surrey.ac.uk/Workshop/advice/coils/index.html nebija guide man, lai galīgo vērtību. Kāds ieteica man izmantot OEP1200 1:01 600 Om. Bet tā nav pieejama Kerala, Indija. Daudzums vienā tiešsaistes pasūtīšanas arī nav iespējams. Tāpēc es beidzot nolēma veikt pasūtījuma transformer.Pls man palīdzēt, lai padarītu to. Pls atrast pielikumu, lai redzētu to pareizu lietošanu.

kā es varu Aprēķināt "apgriezienu skaits / diametrs stiepli, ko izmanto" no zināma pretestība 600Ohm
600 ohm, nav pretestība, tas ir nominālā avots / slodzes pretestība. Jūs varat iepazīties OEP1200 datu lapas par nozīmīgu parametru izolācijas signāla pārveidotāju.
link ... nebija guide me, lai galīgā vērtība
saikne nav, kas nodarbojas ar transformatoru dizainu.
Tad es beidzot nolēma veikt pasūtījuma transformators.
Tev arī vajadzētu būt atrisinājums, kā rīkoties ar to. Es domāju, jūsu dizains var strādāt ar gandrīz visiem mazajiem transformators, kas ir apmēram 01:01 tinumu attiecība un izmantojami frekvenču diapazonā no 300 līdz 2000 Hz, kad tas darbojas ķēde (bez slodzes).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back