Aparatūras dizains, PCB dizains, programmēšana - Ar ko sākt?

Z

zzaz3

Guest
Ok, es esmu augstskola studente 15 gadu vecumā, un es esmu patiesi interesē Hardware dizains, PCB dizains, programmēšana, un diezgan daudz viss šajā vietnē. Diemžēl, es zinu, absolūti neko! Es esmu meklējis klasēm manā apgabalā un nevar atrast neko. Es tiešām gribu uzzināt vairāk par šāda veida stuff. Kādi ieteikumi par to, kur man vajadzētu sākt? Kur / kad tu sāki mācīties par šo stuff?

Iespējams, jūs varētu izlasīt vienkāršu elektronisku grāmatu no bibliotēkas. Ja Jums ir patiešām drosmīgs, jūs varētu apmeklēt šos koledžas klases mājas lapā, lai lejupielādētu tur piezīmes.

Vidusskola students, labi .. es pieņemu, tad jūs esat ieguvuši, lai pabeigtu savu vidusskolas izglītību, augstāko vidējo izglītību, inženierzinātnēs, pirms jūs varētu stāties galveno jomā electronics.That ir, kā tas parasti darīts, un tas ir, ja jūs sasniegt pamata pamati elektroniku. Anyways, jo jums ir ļoti ieinteresēta agrīnā stadijā, tu varētu sākt ar identifikācijas vienkāršas elektroniskās sīkrīkiem, identificē sastāvdaļas tajā, parakstīties elektroniku saistītus žurnālus, piemēram, "Elektronikas par jums" un lasīt rakstus tajā .. jūs varat iet cauri pamata elektroniskās shēmas tajā. bet es baidos, vai jūs saņemsiet reizi par šīm papildu mācību nodarbībās neskaitot jūsu vidusskolu studijām.

Es domāju par ļaudīm daudz sākās ar vienkāršu projektu, kas ņemti no žurnāliem. Kad es biju jauns, es izlasīju "tautas Electronics" un "Radio un TV News". Diemžēl, šie žurnāli ir pagājis tagad. Tomēr, tur ir citi, ka jūs varat izlasīt, ka ir vienkārši iecerēm būvēt. Atrast kopiju "Skrūves un volti" žurnālā vai "ELEKTOR". Ja tur izmanto grāmatnīca tuvumā, meklēt kopija, kas "ARRL rokasgrāmata" - ir jauna versija atbrīvo katru gadu vairāk nekā 50 gadus, un jebkura no tām ir viegli saprast, teoriju, kā arī projektus. Ja jūs varat atrast vietējo nodaļu par Ham Radio klubā, dodas uz savām sanāksmēm. Jūs atradīsiet draugus ar līdzīgām interesēm, un kurš būs priecīgi arī jūs savos projektos. Jums var būt pat klubu savā skolā, vai tuvējā koledžā. Daudzi kopienām ir datoru klubi, un tie bieži vien ir cilvēki, kuri ir diezgan proficient plānošanas un dizains. Paskatīties savā kopienā elektronisko remontdarbnīcas, un veikt darbu ar vienu no viņiem. Pat ja tas ir tikai slaucīšana grīdas, jūs varēsiet vērot, uzdot jautājumus, un mācīties. Uzdot savus jautājumus forumos kā šis. Lielākā daļa atbilžu būs noderīga, un cerams, daži no vecajiem taimeriem palīdzēs jums pēdējo BS atbildes dažkārt norīkotajiem.

Kaut gan es apbrīnoju jūsu entuziasmu, man diemžēl jāsaka, ka jūs nevarēsiet iet tālu šo, ja tev ir laba izpratne par teoriju. Ir lietas, mācīties skaits, un diploms vai grāds būs vislabāk persue alongwith jūsu hobijs ir norādījis citām personām.

Dārgais vidusskolu students es teiktu tikko sāc spēlēt ar pamata lietām. Dabūt grāmatu par pamatiem un meklēt kādu viegli izveidot ķēdi uz net. Meklēt kādu 555 progr tie ir tie, es patika, kad es sāku. Mums vajadzētu iedrošināt jauniešus ja viņi ir ieinteresēti inženierzinātnēs un dabas zinātnēs. Tas tāpēc, ka mums būs nepieciešams tos nākotnē

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back