apšuvuma microstrip ķēdēm

D

dowjones

Guest
kāds ir pieredze apdares-plating microstrip shēmas?.Esmu lasījis, ka elektronika ir ierasta hasl finising kā arī bioloģiskās apdares sauc ADP.citas alternatīvas, piemēram, inmersion zelts, inmersion sudraba un NiAu apšuvuma nav komentāru.

var kāds vienkāršā veidā aprakstīt priekšrocības un trūkumi?.lodēšanas ir prasība par manu apdares

paldies

Jā, man diezgan lielu pieredzi šajā jautājumā.
Izvēlēto apšuvuma atkarīgs no uzklāšanas, frekvenču diapazonu, kā arī sastāvdaļas, kas jāpievieno microstrip struktūras.

Ja jūs vēlaties labi, vadošs apdare ka pacieš oksidēšanās, izvēlieties NiAu apšuvuma.To var arī izmantot, ja jūs nevēlaties, lai lodēt savu tranzistoru, taču vēlas izmantot vadītāja epoksīda vietā piestiprināšanai aktīvajām sastāvdaļām.NiAu var arī wirebonded, ja jūs vēlaties izmantot kailām die (MMIC).Esmu izmantojis NiAu galvanizācijas 50 GHz un uz augšu, veiksmīgi.Just rūpējas, lai apšuvuma biezums ir plānas pietiekami, lai neizraisītu neprecizitāti uz līnijas pretestība.

Ir bijuši daži uzticamību NiAu jautājumus ar galvanizācijas, it īpaši, ja ir ļoti maza piķa BGA detaļas tiek izmantotas kā zema lodēt apjoms katru lodīti izpaužas sajaukt ar pārmērīgu daudzumu zelta.Zelta un alvas sakausējums ir ļoti trausls metāls, un pacieš temperatūras riteņbraukšana un citas mehāniskas uzsver diezgan slikti.Šajos gadījumos varētu būt labāk izmantot iegremdēšanas sudrabu.

Ja vēlaties, lai kaut ko vairāk lēti, jūs, iespējams, var izmantot ADP mazāk par 10 GHz.Tomēr ADP nav ļoti interesanti tāpēc tas nav piemērots, izņemot lodēšanas savienojumu.ADP ir lēts, tomēr.

Apzeltījumiem (ar Ni zem parasti), ir gandrīz vienmēr iegremdēšana zeltu.Elektrolītiska apzeltījumiem pieprasa, lai visi spilventiņi ir saistīti kopā ar tievu vadītāju (kas var izņemt roku pēc galvanizācijas).Esmu izmantojis šo dažās militārajām vajadzībām, taču ne tirdzniecības uzņēmumiem.

Hobbie

thanks a lot hobbymat.

principā manā gadījumā ir saskaņā ar MIL nosacījumiem, un mana sajūta ir tā, ka mans ķēdes būs apzeltīts.

Vai jūs varētu, lūdzu, norādiet, kur es varu uzzināt vairāk?.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back