Any help par pozīcijas sensors

S

SAV

Guest
Sveiki, Man vajadzīga palīdzība, lai veiktu kontroles sistēmu balle ritošā pa lineāru ceļu.Es nevaru kontrolēt to slīpumu, un man ir nepieciešams zināt savu viedokli par ceļa.Vai jūs varētu man ierosinājumus, īpaši ar pozīcijas sensors.Objetive ir izveidot balli īpašs punkts par ceļu tā sensora jābūt precīzai, jo tas ir posible.Es biju domājis ar skaņas sensoru.Ko jūs domājat par šo?.Jebkura palīdzība ir noderīga Thanks.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Hi SAV,

skaņas devēja parasti nav ļoti ātri, bet lēti.

Es gribētu optiskā sistēma.Jūs varētu izmantot
CCD-elements un gaismas avotu vai kameru, lai atklātu
nostāju bumbu.

Vēl viens veids varētu būt pasākums stāvoklī (weightiness)
ar divām mērierīces.

Jūs explaint sīkāk par savu projektu?Es domāju, cik tālu ir attālums, isthere jebkuru atsauci (piemēram, sienas vai ETC), ko var izmantot references?

CCD ir jauka opcija, bet varbūt tas var būt ļoti dārgi un tas ir tikai proyect par universitātes mācību priekšmets, bet mēs varētu analice minēto iespēju.Ceļš ir arround 20 cm, tāpēc es domāju, ka tā nav liela problēma.

Thanks for your help

Es domāju, izmantojot ultraskaņas, var palīdzēt jums attālumi ...tā varbūt nodots par ceļu galos ..

Vai jūs varētu man dažas saites, lai iegūtu informāciju par īstenošanu, šāda veida sensoru datus.Ultraskaņas izvēle nav tik dārgas, tāpēc es domāju, ka tas varētu būt rigth izvēlēties.Pateicība.

Jūs varat apskatīt no Renesas piemērošanas atzīmēt ultraskaņas klaidonis izmantojot h838024

http://documentation.renesas.com/eng/products/mpumcu/apn/ultrange.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back