Antenas spole simulācijas izmantojot CST mikroviļņu studio

B

beni_annis

Guest
Hallo Katru, es esmu projektēšana spoles antenas PET pamatnei, izmantojot CST mikroviļņu frekvences jomā, bet es esmu, kam vienmēr problēma ostas aprakstā. Varētu kāds man pateikt, kas osta ir suitible par manu struktūra "Es esmu, izmantojot tagad diskrēto ostas sparameter ostas" zinot, ka spoles izmēri: kvadrāts forma 30 mm * 30mm, atstarpe starp rindām ir 1 mm, platums līnija ir arī 1 mm. Es pievienots no mana problēma attēls, lūdzu, ja kāds var palīdzēt man es saprotu, ka. Paldies par jūsu palīdzību jau iepriekš:-D: roll: frequwncy diapazons ir no 125 kHz līdz 30 MHz.

Es domāju, ka jums vajadzētu samazināt atstarpi .. līdz pat 0,7 vai 0,5 mm

thank you very much Mushahid "uzraugs :)" Es samazināts jau par telpu, bet tomēr, kas meshing bija veiksmīgs, bet es dabūju šo kļūdu: Neizdevās atrast PEC vadus, kas robežojas ar diskrēto ostas 1 Es ceru, jūs varat man palīdzēt šajā gadījumā es t ir tiešām ārkārtas

ok es gribētu mēģināt simulēt to un ļaut redzēt, ja es varētu ®

Paldies jau iepriekš :) es būšu ļoti laimīgs, ja jums būs darīt

Sveiki atkal, Piesaistnē jūs atradīsiet CST failu, var būt tas palīdzēs jums atrast kļūdu drīz.

paldies bro par šo: (.. bet es joprojām nevaru saprast, pārāk, ja jūs varētu atrast kādu veidu, pls, dalīties tajā wid mani pārāk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back