Antenas polarizācija

L

leszcz

Guest
Čau,
im projektēšana ierīci, izmantojot zigbee protokolu paziņojumu (CC2420 chip).Šajā chip i ir izvēlējušies 2,4 GHz monopole (www.antenova.com).Antena ir lineary polarizētai.Šī lieta ir tā, ka šī ierīce var dažreiz nodot vertikālās un dažreiz ortogonālas stāvoklī.Par reciver (aprīkoti ar to pašu antena) paliks tādā pašā stāvoklī.

Cik spēcīga būs signāla zuduma gadījumā kopā polarizāciju nesakritību?Kā es varu novērst šo problēmu?Vai apļveida polarizētas antena risināt?Ja jā, tad kur es varu atrast šādu antena šim puprose?

Thank u iepriekš atbildei.

izmēģināt šo vietni

http://www.educypedia.be/electronics/antennacantenna.htm

pl

saistībā ar lineārajiem pol, misspolarization iet ar 20log (cos (alfa)), kur alfa ir leņķis betwwen polarizāciju vektori.
Mind you, mēs runājam par summu vektors no Hpol un Vpol

Ar CP, ar aksiālo attiecība būtu zaudējumu faktoru, tomēr jutība būs mazāks, lai pol missmatch

Yeah i zināt 20log (cos (alfa)) formula, bet tas nozīmē, ka alfa = 90 i nevar recive jebkurā signāls vispār.Un es domāju, ka tās ne visai patiesību.Ciktāl es zinu mobilais tālrunis ir lineāra polarizētas kā labi, un tās joprojām strādā dažādās pozīcijas ...
Otra problēma ir tā, ka visi antenas par zigbee pieteikumu lineārs polarizētas tā sth, joprojām nav skaidrs, man.

@ Plazmas: kas man ir meklē šajā lapā, ir slodzes informāciju ...

Thank u

Ja jūs plānojat izmantot gan uztvērēja un
raidītājs absolūtā līnija acu uzmetiena (no obtructions)
Jums nav jāuztraucas par polarizācija., Kas nav LOS
pat neskatoties uz to, ka antena varētu vertikālā polarizācija
to, kas izpaužas ar otru ir kombinācija, kas
gan horizontālā un vertikālā dēļ vairākas pārdomas.

antenas tiks likts uz aizmugurē vīrietis, un reciver var ievietot somwhere tuvumā.Problēma ir tā, kas notiek ar pārvades, kad kāds būs gulēšanas, ka polarizācijas būs neatbilst tad (aptuveni 90 grādiem), un nebūs tiešas line-of-redzes savienojumu.Es domāju, ka es ir radījis pārvades jaudu, šajā gadījumā un ceru, ka tas joprojām darbojas.

Thank u par ur answer anyway

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back