D
Diamond_Eng
Guest
Ieviešot jaunākās papildus Diamond Engineering produktu līniju: DAMS 6.000 V5.0 Antenna Mērīšanas sistēmaBeidzot pieejamu sistēmu, kas spēj precīzi un progresīvu 3D mērīšanas antenu, sākot ar frekvenci no DC līdz 18 GHz.Izmantojot USB saskarni, iekļauti programmatūras vienkāršo un automatizē antena mērījumi ļauj pamata uzzīmējot, 3D krāsu koordinē modeļiem un papildu aprēķini visprasīgākos lietotājus.
, Diamond Engineering represents not only quality you can see, but quality you can trust.
Nodrošināti ar 2 gadu garantija,
Diamond Engineering ir ne tikai kvalitāti, jūs varat redzēt, bet kvalitāti, jūs varat uzticēties.Kāpēc samierināties ar kaut ko mazāku, kad viss cits izmaksas tik daudz vairāk?Lai šodien un atklāj kādēļ DAMS 6000 ir galvenais līdzeklis, lai antena inženieriem.www.diamondeng.net / products / index.html
Platform Features:
- DC-18 GHz Frequency Range
- Precizitāte 2 ass kustība
- Precizitātes 1 / 8 grāds
- Non-metāla platforma
- Ideāls mazu testa vidē
- 360 grādi horizontālā rotācija
- / - 45 grādu Elevation Movement
- Standarta USB / Serial Connection
- Attiecībā uz mazo un vidējo antenas
Software
- Viegli lietojams interfeiss
- Līdz 801 frekvencēm
- Real Time mērījumu displeju
- GPIB Instrument Connection
- Data Import / Export Functions
- High Resolution 3D Zemes
- Darbi ar lielāko daļu analizatoru
Advanced Features
- Measurement masīvs kalkulators
- ISO-Sphere Zemes
- Lodveida Zemes
- Parauglaukuma pārklājumu
- Amplitūdas un Polar ZemesKā pārstāvis Diamond Engineering, man ir pilna pārliecība par mūsu produktu un ar prieku atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem varētu būt.Lai iegūtu vairāk informācijas vai reklāmas atlaides, lūdzu, sazinieties ar mani lance (at) diamondeng.net
, Diamond Engineering represents not only quality you can see, but quality you can trust.
Nodrošināti ar 2 gadu garantija,
Diamond Engineering ir ne tikai kvalitāti, jūs varat redzēt, bet kvalitāti, jūs varat uzticēties.Kāpēc samierināties ar kaut ko mazāku, kad viss cits izmaksas tik daudz vairāk?Lai šodien un atklāj kādēļ DAMS 6000 ir galvenais līdzeklis, lai antena inženieriem.www.diamondeng.net / products / index.html
Platform Features:
- DC-18 GHz Frequency Range
- Precizitāte 2 ass kustība
- Precizitātes 1 / 8 grāds
- Non-metāla platforma
- Ideāls mazu testa vidē
- 360 grādi horizontālā rotācija
- / - 45 grādu Elevation Movement
- Standarta USB / Serial Connection
- Attiecībā uz mazo un vidējo antenas
Software
- Viegli lietojams interfeiss
- Līdz 801 frekvencēm
- Real Time mērījumu displeju
- GPIB Instrument Connection
- Data Import / Export Functions
- High Resolution 3D Zemes
- Darbi ar lielāko daļu analizatoru
Advanced Features
- Measurement masīvs kalkulators
- ISO-Sphere Zemes
- Lodveida Zemes
- Parauglaukuma pārklājumu
- Amplitūdas un Polar ZemesKā pārstāvis Diamond Engineering, man ir pilna pārliecība par mūsu produktu un ar prieku atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem varētu būt.Lai iegūtu vairāk informācijas vai reklāmas atlaides, lūdzu, sazinieties ar mani lance (at) diamondeng.net