Antenas Effect

R

ryusgnal

Guest
Attached ir zināmas bažas antena spēkā Layout IC Design piezīmes.Atzīmē, paskaidro, ka, lai novērstu antenas ietekme mums ir nepieciešams izdarīt pārtraukumu 1 metāla.Tas nozīmē, ka mums ir savienot metālu 1-2 metāla un savienojiet to vēlreiz, lai 1 metāla.cik apmēram es varu pieslēgt metāla 1, 2 metāla un nav savienot no jauna, 1 metāla?ir antena ietekme joprojām notiek?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Antenas varu tikai rūpējas par M1 saliekts līdz ar vārtiem, kamēr jūs varat glabāt izmēru M1 pietiekami mazs, Jūsu gadījumā, kad M1 ir saistīta ar M2 un nav savienojumu ar M1 vēlreiz, kas būtu labi.
bet patiesībā, jo CMOS dizains vārti vienmēr ir savienota ar difūzijas vai pad, nezinu, ja gadījumā jums aprakstīts notiks.

Jā, antenu efekts būs vēl notiek, ja jūs neko atpakaļ met1 vai līdz met3 par šo jautājumu.Laikā plazmas kodināšanas jebkura metāla slāņa, joni tiks iekasēts no metāla sevi (vafele notiek zemes iespējamiem) un galu galā kaitē plānās vārtu oksīda.Summa maksas (vai vairākiem jonu) vāktiem atkarīgs no kopējā platība metāla saistīti ar vārtiem.Pieņemsim, ka maksimālā attiecība, par metāla vārti zonā atļauto 3000 / 1 par noteiktas tehnoloģijas process.Tātad jūs joprojām pārkāpj noteikuma, ja Jums ir tikai savienot trīs kvadrātu met1, tad aiziet līdz met2 un savienot 5.000 kvadrātu vienu kvadrātmetru poli vārtiem.Triks ir vai nu vieta "jumper" par lielāku metāla (minimālā platība metāla pietiek!) Un tad doties atpakaļ uz leju, lai mazākas metāla vai pieslēgties Zener diode ar metāla ceļš (parasti viens kontaktu p - izplatīšana ir pietiekami), lai novirzītu lieko maksas.

Hope that helps!

C.

Vai antena spēkā tikai notiek vārtiem oksīds?Kā par emigrāciju un avots?mēs varam savienot aizplūšanas vai avota lielu platību 1 metāla?

Līdz šim man nav sirds jebkādu maksu, kas izraisa kaitējumu diffusions laikā pusvadītāju sagatavju disku apstrādei.Potenciāls, kas var rasties, nav pietiekami augsts, lai radītu neatgriezenisku kaitējumu diffusions.Es varētu stāvēt labots tehnoloģijām <90nm, bet citi nav, vārtu oksīdiem ir vājā vieta.
Ja jums ir bažas, jums vienmēr sazinieties fab!Tām jāspēj sniegt jebkādu informāciju, kas piemērojami jūsu process iespēju.

Sveicieni,

C.

CK815 wrote:

Es varētu stāvēt labots tehnoloģijām <90nm.

Jūs varat ignorēt antena iedarbība uz vārtiem!Mans paziņojums bija atsaucoties uz diffusions.Tātad kopumā, es neredzu nekādu apdraudējumu diffusions minimāla tranzistori šajos tech mezgliem.Kas jums ir būtībā diode struktūru, kā substrāts vafeļu notiek pie potenciāls (parasti zemes) laikā kodināšanā.Vārti oksīds ir ietekmēta, jo tā ir ļoti plāna, un tādēļ nevar izturēt maksu, kas var uzkrāties laikā kodināšanā.

Hope that helps!

C.

čau
ja u savienojumu metāla 1 m2 tam m2 līdz poli.Ja m2 ir īss, tad tas ļaus izvairīties no antenas efekts
izmantot metāla jumber ideja laikā izgatavošana garo metāla tas nebūs saistīts ar poli ar Ising augstākas metāla starp.Augšējo līmeni metāla būs izgatavot vēlāk tikai un tam jābūt tuvu poli arī
Es domāju, ka tagad tu r skaidrs
sveicieni
analayout

Hello Friends,

Es vienmēr esmu bijusi ļoti dīvaini šaubas par antena efektu.

Kas man ir saprotams, ir "Antena noteikumi ierobežo metālu jomā, ko var savienot droši vārtiem".

Tagad, ja es sadalīt metāla 1 jo platība bija vairāk, un veikt VIaS 2 metāla, un mēs atkal atvest savienojumu ar 1 metāla, izmantojot citu starpniecību, šādā veidā mēs dalot kopējo metāla platība trīs daļās teikt a1, a2 , A3.Manas šaubas ir tad, kad gala connectin tiek veiktas, kopējās maksas uzkrāto individuāli a1, a2 un a3 būs saskaitīt un bojāt vārtu oksīda.Tātad, kā mēs izvairītos oksīds nojauktu?

Pateicība

čau
Antenas iedarbība notiek laikā kodināšanas procesā
redzētu, u, kas a1 a2 a3
laikā mi gravēt lielāka a1 platība nesaņemu saskarē ar poli bcz a2 platība vēl nav izveidots
durig a2 kodināšanas tas ir saskarē ar poli ar īsu attālumu tikai tāpēc mēs varam
izvairītos no liela platība
Es domāju, ka laikā m2 ething bez maksas radīs uz M1, nevis, kas r panākt kontaktu ar m2
ih šajā gadījumā a1 neietekmē BCS laikā a2 kodināšanas vārti kontaktam ir šāds
a2 a3 poly tāpēc neradīs antena Efect
ceru, ka NW ur skaidrs
sveicieni
analaout

Pareizs, maksa tikai uzkrājas pie metāla slāņa, kas iegravēts, jo tā ir metāla tiešā saskarē ar plazmu.Es saprotu jūsu bažas par mazu metāla platība jumering piem.metal1.Bet kas ir svarīgi ir joma metāla tiešā saskarē ar plazmas!Tātad, ja jūs izmantojat nelielu met2 jumper, lai izvairītos no antenas ietekmi uz met1, jūs par droša.

Sveicieni,

C.

CK815 wrote:

Tātad, ja jūs izmantojat nelielu met2 jumper, lai izvairītos no antenas ietekmi uz met1, jūs par droša.

ja m2 platība ir vairāk nekā ierobežošanai radīs antena efekts
Šajā laikā u ir jāizmanto mazu m3 jumber
sveicieni
analayout

Hello Friends,
Man vajag Antenna Theory and Design grāmatu profesors Warren L. Stutzman un Gary A. Thiele

Lūdzu, atsūtiet man saiti, no kurienes es varu lejupielādēt šo grāmatu.

Vai pat, ja šī grāmata pieejama sūtiet saiti
Microstrip Antenas Design (Artech House Mikroviļņu bibliotēka
ar KC Gupta (Editor), Abdelaziz Benalla (Editor)
ISBN-10: 0890061807

Es esmu ļoti jauna šajā Antenas dizaina jomā, lūdzu, ieteikt man, kā es varu kļūt lielisks Antenas Designer.Sveicieni
Karthik

Es redzu, ka ir vēl dažas par antenas efekts neskaidrības.Mēģināsim piemērs:
Jūsu dizaina noteikumi paredz, ka maksimālā attiecība, par konkrētā metāla slāni vārtu poli 3000 / 1.Pieņemot, ka mums ir minimāla vārti saistīts ar ļoti garu metal1 pēdas, kas pārsniedz šī attiecība, mēs varam atrisināt šo problēmu, jumpering metal1 par metal2 izmantojot tikai īsu izsekot par met2.Ja mēs "jumper" metal1 izsekot ar citu sen metal2 mikroelementu, kas arī pārsniedz mūsu max attiecība 3000 / 1 (met/poly- gate), mēs atkal pārkāpt likumu.Maksas uzkrāto laikā gravēt solis summa atkarīga tikai no platība no metāla, kas tieši saskaras ar plazmu.Tam nav nozīmes, ja mums ir 1.000's kvadrātu no metāla, kas saistīti ar mūsu jumper uz zemāku metāla slāņi!

Es ceru, ka jums dod labāku attēlu.

Sveicieni,

C.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back