antenas dizains aa RFID lasītājs

S

sukanya

Guest
Čau, Es esmu projektēšana RFID lasītājs. Var kāds man palīdzēt ar antenu projektēšanu radio frekvences ierīcēm. Lasītājs darbojas ar 135kHz frekvenci un pašreizējo reitingu antenas jābūt 137mA. Lūdzu, ļaujiet man zināt, par to, kā ir antena, kas ir paredzēti, un kādas ir dažādu veidu antenas, kas var būt paredzēts. Arī man pastāstīt par antenas, ko var izmantot par pamatu PCB. Paldies.

Tas būs ļoti grūti izveidot antenu pcb šajā freq. Antenas ir jābūt daļai no rezonanses ķēdei noregulē pie 125khz. BTW, RFID, cik es zinu, freq. ir 125khz, nevis 135. Antenas jābūt aptuveno platību kredītkarti, un izrādās skaits ir aptuveni 30. Stieples diametrs: 0.3-0.5mm. Kā jau teicu iepriekš, antenas jābūt daļai no rezonanses ķēde, un lai sasniegtu maksimālu lasīšanas attālums (U var saņemt 12-15cm), jums būs melodija antenas ievietojot / griešanas kļūst kamēr iegūst maksimālo spriegums pie tās galiem (> 50Vpk-pk). / Pisoiu

Šajā frekvenču fizisko klāsts ir ļoti maza un iekārtām ir induktīva. Parasti, fiziskā diapazons ir par diametrs mazāko no divām spolēm (lasītājs un atbildes reakcijas), izņemot dažos izņēmuma gadījumos. Es esmu redzējis vienu metru rādiusā lasītājam, kas bija raidītājs spoli ar pusi metru platumā un saņemt spoles aptuveni 6 cm kvadrātā ar daudziem pagriezieniem. Abos šajos iespiesta bieza vara, lai samazinātu zaudējumus. Atbildes reakcija bija soda stiepļu brūču daudzi kļūst brūces ap perimetru plastikāta karte (mm vai no faktiskās ārmalas kartes divām) pāris cm pāri katrā virzienā ar IC saistīts ar lentu.

jā, tas ir par produktu partiju, kas kustas šajā frequncy, bet lasīšanas attālumā īsāks par 100cm. Jūs varat izvēlēties produkta 13.65Mhz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back