Antenas divējāda joslā 1575MHz Bw = 40MHz 2300MHz Bw = 50MHz

S

sonnh87

Guest
hello katru ķermeņa,
es esmu Newbie ar reklāmām.Man ir projekts, lai izstrādātu divējāda joslā antena strādā pie 1575Mhz Bw = 40Mhz un 2300Mhz Bw = 50Mz.kā es varu dizains ir?
Paldies.

Es domāju, ka pirmais u izlemt, kāda veida antenas do u vēlaties veidot, piemēram, microstrip antena, PIFA vai dipola uc
pēc tam, ka ikviens var palīdzēt u.

ravi8331 rakstīja:

Es domāju, ka vispirms u izlemt, kāda veida antenas do u vēlaties konstrukcijas, piemēram, microstrip antena, PIFA vai dipols uc

pēc tam, ka ikviens var palīdzēt u.

Šeit u dziļi iet caur šo grāmatu un tad redzētu, kura parametri, ko izmanto autors, lai divu frekvenču joslu, un, lai paplašinātu platjoslas piemēram slota garums un platums, ko izmanto šim nolūkam, lai u var ieviest dažādu veidu spēļu šim nolūkam.

ravi8331 rakstīja:

Šeit u dziļi iet caur šo grāmatu un tad redzētu, kura parametri, ko izmanto autors, lai divu frekvenču joslu, un, lai paplašinātu platjoslas piemēram slota garums un platums, ko izmanto šim nolūkam, lai u var ieviest dažādu veidu spēļu šim nolūkam.

tā, kā to izdarīt u HV izgājušas cauri litrature, kur u redzēt divu joslu antenu projektēšanu un paplašināt frekvenču joslas tematiem un no turienes u get daži paņēmieni, izmantojot šo u var sasniegt ur mērķi ........

Biežums parasti maina mainot izmērus plāksteris, piemēram, platums un garums ..I havent paskatījās papīra iesniegto u, bet u var mēģināt mainīt izmērus

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back