antena radiates .... kā to var izskaidrot fiziski

Y

ysenthilece

Guest
Es tikai vēlos zināt, kas notiek tur fiziski antena.Kā tas ir izstarošanas??Es to izmēģināju visus pamatnoteikumus grāmatas, piemēram, Kraus, Balanis, utt. Bet ne grāmatu pat uzskata, ka ir. Viņi tikai izskaidrot īpašībām, būvniecību, utt. Bet, pat zinot, kā tā darbojas, kādi ir izmantot??

ysenthilece wrote:

Es tikai vēlos zināt, kas notiek tur fiziski antena.
Kā tas ir izstarošanas??
Es to izmēģināju visus pamatnoteikumus grāmatas, piemēram, Kraus, Balanis, utt. Bet ne grāmatu pat uzskata, ka ir. Viņi tikai izskaidrot īpašībām, būvniecību, utt. Bet, pat zinot, kā tā darbojas, kādi ir izmantot??

Jo grāmatas "Antena teorija analisi un dizains", ko
Stutsman un Thiele pastāv sadaļa par to:
1.2, pp.4-8.Vairāk infornation var atrast
in Antenna Theory Abd Desing by Shelkunoff un
Friis, John Wiley, 1952

Skaidrojums fiziķis varētu piedāvāt:

Whenver maksu acelerates, tas radiates enerģijas formā, kas EM kārtā.RF pašreizējo plūst uz diriģents ir ārpuslīgumisks nulle pirmo reizi atvasinājums, līdz ar to maksa par stieples ir ārpuslīgumisks nulle otrais atvasinājums, tādēļ radiates.

Tagad, kāpēc paātrināto lādiņu radiates, neviens nezina ...

Waves izplatīt laikā pārtraukumus jomās kā antena, un var iedomāties, ka tieši tāpat pilināmā akmens dažos ūdens

Šis izskaidrojums ir vienkāršs.Jaudas ienāk par kabeli.Ja mazliet par jaudu atspoguļo atpakaļ uz šī kabeli, un, ja antena nav kušanas no siltuma, tad jauda ir jābūt izstarošanas brīvā telpā.

Citāts:

Šis izskaidrojums ir vienkāršs.
Jaudas ienāk par kabeli.
Ja mazliet par jaudu atspoguļo atpakaļ uz šī kabeli, un, ja antena nav kušanas no siltuma, tad jauda ir jābūt izstarošanas brīvā telpā.

Lūdzu skatīt nākamajā lappusē.Ceru, ka tā palīdzēs jums
http://www.arrl.org/tis/info/whyantradiates.html

Tas ir diezgan vienkārši.Var mērīt jaudas atspoguļots no antenas.Arī var pasākums ar termopāri, temperatūra antenai.Ja ir vairāk jaudas incidents uz antenas, nekā tas atspoguļots vai pārvērst siltuma, tad antena ir izstarošanas.

U var atrast ļoti labas paskaidrojumu grāmatu Praktiskā antena rokas grāmatu Carr ..
OTRĀ NODAĻA ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back