antena noteikt ar soce!

L

lightcloud

Guest
Čau,
pēc deroute izmantojot nanoroute, es foud daudz (200) tīkli vioalting antena,
tas galvenokārt constrate in metal6 un lielākoties tīklus, lai macro.I atkļūdošanas šo tīklu, konstatēja,
tā garums ir ļoti liels.
Laikā nanoroute, instrumenti pievienot vienu tīklu tikai viena diode, var to pievienot vairāk?
kā palaist cilpa noteikt antena procedūra (nanoroute ziņojums brīdinājums MINENCLOSED
EDAREA nav definēts, tāpēc cilpa nosaka tas netiks izpildīts)
un es arī atrast ant noteikumu JPD atšķiras no noteikumu Hercules
LEF ant noteikumu:
ANTENNACUMDIFFAREARATIO PWL ((0 594) (0,249 594) (0,251 2.290) (1 2.580));
Hercules ant noteikumu:
FILTER_RULE = (
((DIODE_AREA <0,16) & & (koeficients> 600)) | |
((DIODE_AREA> = 0,16) & & (RATIO> (DIODE_AREA * 7.800 55.000)))
)
tas šķiet Hercules noteikums provied liela attiecība, lietojot diodu
, kas man jāievēro, lai? kā noteikt ir pārkāpts tīkliem?
ar laba vēlējumiem

Parasti SOCE nevar noteikt visas antenas kļūdas.Jūs varat mēģināt pievienot diode noteikt viņiem.Bet dažreiz tas radītu lielāku KDR kļūdas.Jūs varat noteikt atlikušo antena kļūdas pielāgotu izkārtojumu rīks, piemēram, ritma virtuozs layoutPlus, pārejot problēmas ierakstus augšējo metāla slāņi.
Top metāla antena kļūdas var noteikt, ja integrēta ar citiem blokiem ir augstākajā līmenī.
May this helps!

Būtībā process antena parasti izmanto Hercules un LEF failam vajadzētu būt konsekventām.

Taču, ...
Hercules ir pilna chip GDSII līmenis sign-off LVS rīks, bet SOCE tikai apskatīt LEF uzskata standarta šūnu un makro.
Ir varbūt daži atšķirība starp GDSII datubāzi un LEF modeli.

Tas var būt iemesls, kāpēc LEF noteikums ir piesardzīgāks.
-------------------------------------------------- -------------------------------------

Tik ilgi, cik parasti ir pareiza, konstrukcijai jābūt KDR tīru pārbaudīt Hercules.
(Neatkarīgi no tā antena pārkāpumiem FE vai nē.)
-------------------------------------------------- --------------------------------------

Nosakot process antena pārkāpumiem diodes, FE piebilst, viena diode uz ievadi pin.
Vairumā gadījumā šis ir pietiekami.
(Tā kā difūzijas jomā var veicināt daudz antenas attiecību kā redzat Hercules noteikumus.)
-------------------------------------------------- ---------------------------------------

Ko citu, Nanoroute ir uzlabojusies daudz nesen vairāki USRs.
Varbūt varat mēģināt redzēt, ja skaits procesa antenas pārkāpumiem ir samazinājusi vai nav, pirms pievieno diodes.

Nu, es parasti pieskaita buferšķīdumu, lai samazinātu šos tīklus Antenas deva uz pusi SOCE.Vienkārši uzrakstiet ECO scenāriju, kur jums norādīt šos tīklus un pēc tam ievietojiet buferi pusceļā starp mašīnista un RAM.Šis
veidā, tas arī palīdzētu jūsu laiku arī, jo jums ir garš tīklus tā, visticamāk, jūs esat Max_Transition pārkāpums.Hope this help.Tas ir labākais veids, es domāju.

Ja jums ir antena pārkāpšanu ilgo ceļu, tad jums droši vien ir liels daudzums pārkāpumiem, kā arī, mēģiniet, ar ko nosaka liels daudzums pārkāpumiem, un tas dažreiz nosaka antena pārkāpumiem arī.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back