antena biežumu 10KHz līdz 30MHz

T

Toney

Guest
Es gribu dizains antena ar frekvenci no 50KHz līdz 30MHz.please man palīdzēt. Man pastāstīt, kā izstrādāt un sniegt man kādu resursu design.3 ku

Tas nav iespējams iegūt šādu apdrošināšanu no viena antena.Zemas frekvences lietošanai magnētisko antenu vai garš vads vismaz simtiem saskaņoto metri.
Joslas platums antena ar zemu SWR plaši tiek discone antena - ja jums ir pietiekami daudz vietas:

http://en.wikipedia.org/wiki/Discone_antenna .

Disku un konusa var izdarīt no daudziem metāla stieņiem vai stieples laiž radialy.Esmu redzējis kaut kas līdzīgs šim, kas meteoroloģisko iekārtā.

Jums nav minēts, ja tas ir saņemt vai nosūtīt.

Protams, lai saņēmējs jūs vienkārši iegūt kādu stiepli, kamēr jūs varat fit, un aizšmaukt līdz augsta pretestība pastiprinātāju.Jums ir briesmīgs sistēma trokšņa rādītājs, bet izrādās, ka tur ir tik daudz fona un atmosfēras troksni šajā frekvenču joslā, ka tā parasti nav nozīmes.Tas nav rezonanses antenu.Jums varētu būt iespēja saņemt kaut ko mazāku, ja jūs vējš daudz griežas uz ferīta stieņa, bet vēlreiz nav noregulētas.

Ja jūs vēlaties nosūtīt, jūs varētu vēlēties apsvērt braukšanas īsu cilpu smago vadu / lente ar strāvas avotu - nav noregulētas arī.

Tas nav viegli, bet iespējams.Jūs varat uzcelta pat ļoti direktīva antena ar elektriski kustamu leņķi saņem ne ar ievērojamu peļņu.Labākās vietas, lai skatīties ir ham radio antenas grāmatas un jūras antenas.Pirmais jūs varat pārbaudīt ARRL vietā (www.arrl.org).Bet vai nav gaidīt maza izmēra antena, ja vien jums ir nepieciešams ļoti specifisks uztverošo antenu (uztveršanas un raidīšanas antenas darbība atšķiras gan daudz mācību grāmatu paziņojumus), vai regulējami augsta Q antena ir pieņemams.Pēdējā gadījumā jūs varat pārbaudīt virziena antenas.Antenas tiešām nav troksni skaitlis, to radīto troksni, ir novērtēts ar ts troksni temperatūra, kas var būt ļoti zems vai ļoti augsts atkarīga no apkārtējā elektromagnētiskā stāvokli un redzes leņķis saņemšanas.Tātad, vairumā gadījumu, jūs varat darīt nav jāuztraucas par antenas troksni sniegumu.

Es domāju, ka es jau to darīja.Pārbaudiet to, ko es uzskaitīti un jūs iegūsiet daudz informācijas izskatīt.Soli pa solim jūs varat sašaurināt meklēšanu un beidzot iegūt to, kas jums nepieciešams.Neviens dos jums gatavs doties šķīdums labi uz skatuves.

jūs varat sniegt man kādu resurss man mācīties? Paldies u.Es domāju, ka es iemācītos dažas teorijas un projektēšanas uz 10kHz antena.

10 kHz frekvenču joslas izmanto militāros, galvenokārt, lai nodrošinātu radiosakarus starp zemūdenēm un pārējo pasauli ir.Ja jūs izmisīgi nepieciešama šī grupa, pārbaudiet zemūdenes antenu.Frekvencēs, sākot no aptuveni 1MHz labākais ir ARRL antena grāmatvedības dokumentus vai citus šķiņķis antenu grāmatas.Piemēram, K. Rothammel 's grāmatu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back