AnSoft HFSS versija 9,2 pilna dokumentācija

P

paolone1340

Guest
Sveiki, es esmu pārbauda visā forumā, un es neesmu atradis šo grāmatu. Es domāju, ka tas ir ļoti svarīgi, nekā kā tas ir reti!
20050722091624_a1.JPG
20050722091718_a2.JPG
20050722091735_a3.JPG

Tas ir grāmatu PDF failus, kas iekļauti ar uzstādīšanu?

Nē Vai nepastāv nevienā grāmatā atbrīvo AnSoft ar Box uzstādīšana. Šī ir ļoti reta dokumentu, kas es esmu atradis par tīru lietu par net.

Dokumentam ir 700 lappušu, un tika uzrakstīts 2003. Tā ir lietotāja rokasgrāmatā programmas. Pdf ir 50MB lieluma.

Šķiet, ka RAR faili netiek augšupielādēti pilnībā.

[Quote = yellowtooth] Šķiet, ka RAR faili netiek augšupielādēti pilnībā. [/Quote] Vai jums rediģēt failu nosaukumus, lai novērstu _xxx, kur xxx ir trīs ciparu numuru?

Izmēģiniet šo saiti: [url = ftp://12.29.113.176/training/hfss/release9/hfss_full_book.zip] HFSS 9,2 pilna dokumentācija [/url] Ceru, ka tas atrisina šo jautājumu.

Laba link! Ja tas ir jūsu ftp vietnes, mēģiniet zip failu, izmantojot WinRAR vietā WinZip, kas ļaus ietaupīt diezgan daudz vietas! Piemēram, HFSSbook kas rar ir tikai 14MB, bet 43MB in zip. [Quote = sassyboy] Izmēģiniet šo saiti: [url = ftp://12.29.113.176/training/hfss/release9/hfss_full_book.zip] HFSS 9,2 pilna dokumentācija [/url] Ceru, ka tas atrisina jautājumu [/quote].

Šī ir oficiālā Ansoft FTP. Tātad, man nav nekādas kontroles. Tomēr, paldies par jūsu ieteikumu, ir labi zināt.

Es neesmu redzējis grāmatu completelly bet izskatās, ka tāds ir dots, kad iet traning.

AnSoft HFSS versija 10 pilna dokumentācija ir pieejama oficiālā Ansoft FTP.

Varētu man palīdzēt iegūt HFSS 10 dokumentus? Es centos piekļūt šīs saites, bet lapa nav pieejama. Paldies

atvainojiet es vēlos grāmatu par hfss 11 un es gribu zināt, kā izveidot savienojumu sma coneector ar Microstrip antenu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back