analogais slēdzis topoloģija (MOSFET)

B

budzz

Guest
Es esmu projektēšana analogo multipleksoru par pikseļu selektors ROIC termiskās kameras (spektra infrasarkanai daļai). Man ir jāiet analogo signālu no katra pikseļa (pēc tā papildināts, ofcourse) uz nākamo soli ROIC. Analog multipleksoru, ir analog switchs. tā izmanto mosfet kā slēdzis. Es jau zinu, 2 veidu analogo slēdzi, kas ir caurlaide tranzistors un pārraide vārti . Jautājums: Vai ir kāds cita topoloģiju / veida analog slēdzis pie šīm divām iepriekš? jebkura palīdzība būs appreciated. paldies.

Lai izvairītos no pārejošas kļūdas, vaina spriegumu ieslēgtos pie valsts un komutācijas troksni laikā switch-par valsts ar īsu pārejas laikā jūs varat izmantot fiktīvu tranzistoru . Sveicieni,

[Quote = memed09] Lai izvairītos no pārejošas kļūdas, vaina spriegumu ieslēgtos pie valsts un komutācijas troksni laikā switch-par valsts ar īsu pārejas laikā jūs varat izmantot fiktīvu tranzistoru . Sveicieni, [/quote] Ko tu domā ar lelli tranzistors? tas tranzistors ka tas ir aizplūšanu un avotu savienots kopā vai tranzistors, kas izmantots kā R (Ron)? paldies.

tas ir tranzistors, ka tas ir aizplūšanu un avotu savienots kopā un jums tas tranzistors pēc nmos analog slēdzis, lai nepieļautu, ka kļūdas.

Dummy tranzistors ir viens, kurā jums īsu avota, drenāžas un vārti nu VDD vai VSS, lai saglabātu, ka pie valsts. Būtībā lelle tiek izmantota, lai uzlabotu saskaņotību, saglabājot to pašu vidi, lai attālāko transisitors. Dummy tranzistors var izvairīties virs gravējumu vai oforta arī.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back