Analog projektēšana I / 0?

I

inquisitive

Guest
i am newbee. var kāds man pateikt, kas ir I jomas / O dizaineri tirgū? I dont zināt kaut ko I / O. Vai ir kaut analogais I / O dizains?

[Quote = zinātkārs] i am newbee. var kāds man pateikt, kas ir I jomas / O dizaineri tirgū? I dont zināt kaut ko I / O. Vai ir kaut analogais I / O dizains [/quote]? ESD, aizbīdni-up, SSO troksni, programmējami braukšanas spējas, pagrieziens ātrumu, ja ātrgaitas nepieciešams, pēc tam pilnībā diferenciālis izejas strāvu jāņem vērā.

Es domāju, ka IO jomā ir ļoti svarīga. Tātad izkārtojums tehnika ir ļoti svarīga. Jibina.

Jūs varat izlasīt grāmatu: pamata ESD un i / o dizains, lai iegūtu sajūtu, ka.

Ja jūs vēlaties meklēt pēc pilna mikroshēmu dizainu, jums ir jāzina I / O un ESD dizains

Patiesībā visas I / O, ir analogais beigās, tai jābeidzas mūsu (cilvēka) sajūtas vai devējiem, un mēs analog cik mēs saprotam. (Tā pēta cilvēku uzvedības un mēģināt izveidot savienojumu, ka, lai procesors ...) Lasīt par tranzistoru un ar tiem eksperimentēt, kā sākt. Jo vairāk jūs uzzināt par analog pasaule (electronicly) vairāk jūsu vērtība pieaugs nākotnē kā dizaineris, ir mana ideja. Plkst.

paldies jums visiem, it īpaši Btrend. Es esmu svaigāka un ir ieguvuši darba piedāvājumu i / o. Man patīk analogās, bet nezina, ko īsti būs mans darbs analog? Vai es varu zvanīt sevi analog inženieris pēc i darba i / o?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back