Analog Devices iCouple tehnoloģijas

V

vdaniel

Guest
Lūdzu, ja kāds ir reāla pieredze ar Analog Devices iCouple čipsi?
Man ir daudz galvassāpes ar optoelektronisko savienotājierīču "ticamība daudzu gadu garumā, un tas ir ļoti vilinoši, lai pārslēgtos uz iCouple tehnoloģiju.Bet egles es gribu iepazīties no kolēģiem.Bez tam tiek izskatās dīvaini, ka Digikey nav šīs mikroshēmas.

Varuzhan

Pagājušajā gadā es klāt iCoupler konferenci turiet pa Analog Device.bet nekas palicis manas smadzenes.Viss, ko es varētu atrast saistīti ar šo conferece ir šajā dokumentā, un dāvana Šveices gatavotas nazis.Vēlas tas ir noderīgi.

slaistīties

-------------------------
http://www.ezpcb.com

Es esmu pārsteigts ļoti, ka šāds revolucionāri jauna tehnoloģija ir tik maza interese šajā forumā (un viss dizaineru kopienai?).Vispirms būtu daudz drošāka, jo tas ir pilnīgi silīcija un nevis hibrīdu.Otrkārt tas ir ļoti ātri.
Dažus gadus atpakaļ man ir paredzēts aktīva spogulis kontroles sistēma MAGIC Gamma-Ray teleskopu.Ir izmantotas apmēram 200 optoelektronisko savienotājierīču (iekšpusē MAXIM MAX1480 IC), un tās laikā 4 gadi esam 5 LED defekti, tāpēc optoelektronisko savienotājierīču ir traucējoši, lai visas sistēmas uzticamību.Tagad varu veikt eksperimentus ar Analog Devices ADM2483 RS485 iCouler interfeisu mikroshēmas un viņi strādā ļoti labi.Es esmu gatavojas aizvietot visus optoelektronisko savienotājierīču ar iCouple mikroshēmas jaunā MAGC-II telscope dizains, bet pirms es vēlos zināt, kolēģiem viedokli.

Varuzhan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back