Amplifier svārstās pie augsta freq. bet pieaugums ir negatīvs

E

eladg

Guest
i builed amplifiar. tā osilated augstā freq, bet simultion šajā freq palielināšanās bija negetive. kā to happend?

1. Daži no ķēdes daļu, nebija pareizi modelēt. 2. Ja visas detaļas ir pareizi veidots, tad daži nomaldījies (kapacitatīvo vai induktīvs) saikni starp ieejas un pastiprinātāja izejas netika ņemts vērā. g579

[Quote = g579] 1. Daži no ķēdes daļu, nebija pareizi modelēt. 2. Ja visas detaļas ir pareizi veidots, tad daži nomaldījies (kapacitatīvo vai induktīvs) saikni starp ieejas un pastiprinātāja izejas netika ņemts vērā. g579 [/quote] Ko es varu darīt?

Ja izmantojāt daļu modeļus, kas nāca ar savu simulators tas ir mazāk potenciāls avots problēma, nekā izkārtojumus jautājumiem. Jūsu circuit jāveic karti ar iezemēto plati. Komponents noved jābūt īsam. Pastiprinātājs jāizklāj taisnā līnijā visās jomās, nevis looping apkārt. (Tas padara attālums no ieejas līdz izejas lielā) Vēl viens potenciāls problēma ir savienojums caur elektroenerģijas padeves. Pārliecinieties, ka ir bypass kondensatori par katru enerģijas savienojums ar jebkuru daļu no ķēdes.

[Quote = uzpūtīgs] Ja izmanto daļu modeļus, kas nāca ar savu simulators tas ir mazāk potenciāls avots problēma, nekā izkārtojumus jautājumiem. Jūsu circuit jāveic karti ar iezemēto plati. Komponents noved jābūt īsam. Pastiprinātājs jāizklāj taisnā līnijā visās jomās, nevis looping apkārt. (Tas padara attālums no ieejas līdz izejas lielā) Vēl viens potenciāls problēma ir savienojums caur elektroenerģijas padeves. Pārliecinieties, ka ir bypass kondensatori par katru enerģijas savienojums ar jebkuru daļu no ķēdes [/quote] Nu es esmu workink uz alumīnija oksīda 15 dzirnavas. Amp ir mirst no amp lielums ir ablou 0,3 collu uz 0,3 collu. un tas ir labi zemes bais ir mest Lamda / 4 un vāciņu. ? Šajā gadījumā ko es varu darīt?

Publicēt jūsu circiut diagramma un modelēšanas rezultātus. Kas frequncy tas svārstās? Vai frekvences maiņas ar barošanas spriegumu?

[Quote = uzpūtīgs] Post jūsu circiut diagramma un modelēšanas rezultātus. Kas frequncy tas svārstās? Vai frekvences maiņas ar spriegumu [/quote] labi? Ir isoltion no dc RF. imtresting ir tā, ka noteikti dc RL Beter tad -12 DBR, kad man dc rl bija -1 DBR, un es neredzēju stimulēt ar spektra analizatoru, execpt mans signāls. tur ir 3 stadijas, amp, kad es disconected dc no scend viens rl bija -8 DBR. i tryed uz osilate vienas skatuves ar atvērtu pasakni un spēļu līnija (tuner) un i codent (tas ir uncondition stabils) pie -40 ° vienības nav osilate execp mana ieejas signāla wicth atgriezās no oput izvirzīti ieejas (LR -2 ), kad es izslēdziet manu signālu, mana produkcijas vienību ir atmest. ??

Hi eladg, kā uzpūtīgs rakstīja, es domāju, ka būtu laba ideja, ja jums augšupielādēt shematisks, vai (labāk) jūsu amp izkārtojums. Uz kuru biežums nav jūsu amp paredzēts darbam? Bieži vien problēma ir sēkļa amp. Augstākas frekvences pat īsu VIaS (15mil) var būt liela induktivitāte, kas var izraisīt svārstības. Amp mainās tā S11, ja dzinējiem vai ne. Vai jūsu ievades saskaņošanas tīklu, kas paredzētas pareizas slīpo? Bye

[Quote = mr_ghz] Hi eladg, kā uzpūtīgs rakstīja, es domāju, ka būtu laba ideja, ja jums augšupielādēt shematisks, vai (labāk) jūsu amp izkārtojums. Uz kuru biežums nav jūsu amp paredzēts darbam? Bieži vien problēma ir sēkļa amp. Augstākas frekvences pat īsu VIaS (15mil) var būt liela induktivitāte, kas var izraisīt svārstības. Amp mainās tā S11, ja dzinējiem vai ne. Vai jūsu ievades saskaņošanas tīklu, kas paredzētas pareizas slīpo? Bye [/quote] i aprunāt augšupielādēt izkārtojuma vai schem. tas ir dizains 90-10 GHz. OSI ir pats freq kā es ievieto (ka S11 resen). kad es pārtraukt dc S11 ir labs, tas balstīts amp ne321000, ir atgriezeniskā saite daži, kā es likts uz vāka kaut kas apstāšanās RF iet (i dont zināt, kā tas zvanīt angļu valodā plaušu "), un tas nav man palīdzēt es centīšos lai pabarotu tos no citu enerģijas piegādes un redzēsiet, ko happend paldies daudz

Izskatās, ka gadījumā, injekcijas bloķēšanas svārstību, ja tas ir tikpat bieži kā jūsu diska signālu. Tā arī izskatās meli parasitics ir tas, kas rada problēmas. Izmēģiniet ko gabals lossy ferīta pāri ķēdē. Arī mēģiniet samazināt testa signāla līmeni, lai redzētu rezultātus.

[Quote = uzpūtīgs] Izskatās, ka gadījumā, injekcijas bloķēšanas svārstību, ja tas ir tikpat bieži kā jūsu diska signālu. Tā arī izskatās meli parasitics ir tas, kas rada problēmas. Izmēģiniet ko gabals lossy ferīta pāri ķēdē. Arī mēģiniet samazināt testa signāla līmenis, lai redzētu, kādi rezultāti. [/Quote] es mēģināt likt daudz gabals lossy ferīta un tas nav man palīdzēt. es nokļūt amp laikā zem tā -30 dBm ir troksni mesure arī es mēģināju likt 50 ohem pie ieiet no ķēdes un atdzesēt līdz -35 grādiem, un tā nav OSI, ir atgriezeniskā saite daži, kā 1) mest dc 2) mest gadījumā es centīšos strādāt ar 2 difrent barošanas avoti, un ja tas nav man palīdzēt man būs lielākas sākuma cenas metel starp stadijā un, ja tas nav man palīdzēt es lūgšu gd jebkuru citu ideju?

Lūgšana ir vislabāk izdarīt no projektēšanas stadijas un nevis testa stadijā. Mēģiniet griešana visas, bet vienā posmā, un redzēt, ja tas darbojas pareizi.

[Quote = uzpūtīgs] Lūgšana vislabāk var veikt projekta stadijā un nevis testa stadijā. Mēģiniet griešana visas, bet vienā posmā, un redzēt, ja tas darbojas pareizi [/quote] Nu es domāju, ka labākais ir garš lūgtos dizaina un shorted testa: wink: Man viens posms, un tas nav osilate vispār, i. tryed uz osilated bye skaņotājs un i coudent, tāpēc viens posms ir uncondition stabila.

Vai šo testu attiecībā uz katru stadiju laikā. Ja katrs strādā tā ir vai nu atsauksmes no kopējā barošanas avots, vai no induktīvā saikni starp posmiem. Tas arī varētu būt izejas pretestība posma atšķiras no 50 Omi un ka avots pretestība uz nākamo posmu, kas izraisa to, ir nestabila. Izmēģiniet dažādas avots pretestība uz testa atsevišķu posmos.

Hi eladg, problēmas ir šeit jāatrisina ... Tātad vēl viens jautājums: Vai jums ir atbilstošas tīklu vārtiem un drenāžas vai jūs barības FET tieši ar 50ohm? Atkal: Kā avotu, kas saistīti ar jūsu gnd plaknes? Labs veids ir izmantot 4 VIaS katrā avota-pin (= 8 VIaS). Šie VIaS ir cik iespējams tuvu (20 mils). Bye

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back