Amplifer par expriment

P

poodina

Guest
Man ir nepieciešama palīdzība projektēšanas A šķiras, vai AB klases, lai frekvenču diapazonā no 100KHz-900Khz. Iegūst, izmantojot mikrodatoru, līmeņa pārvietoti un jāpaplašina, lai tīru sinusoīdu ar izcelsmi no nulles. Man ir ierobežojums, izmantojot + /-24V piegādes vai viena 24V. Galvenā prasība ir pastiprinātājs ir, ka izejas viena ir vismaz 48V pīķa [96Vpp]. Šī vienotā būs sniegt vara spoli viena kārta. Man bija ideja izmantot transformatora kopā izejas posmu klases pastiprinātāju, lai arhivētu vēlamo izvadi. Gribētu zināt, vai šī pieeja ir pareiza, vai ir kāds cits veids, kā panākt 48volt pīķa vilnis, no vienas [klasi amp] vai diviem [klasi AB amp] 24Volt piegādi. Pastiprinātājs setup es domāju, izmantojot, ir pielikums. [Url = http://images.elektroda.net/4_1299048200.jpg]
4_1299048200_thumb.jpg
[/url] Ja jebkura cita ideja vai jebkura cita shēmas būtu jāvērtē.

, lai vara spoli viena kārta.
nav īsti laba ideja 100-900kHz robežās, kā arī jums ir saskaņot produkciju un slodzes. Tāpat jums nav nepieciešams electrolitic kondensatora emitera ķēdē. Keramikas vai maylar vienu darīs darbu. Jums vajadzētu paturēt prātā, gūtu vai jūsu pastiprinātājs un amplitūdas ievades signāla. Tajā brīdī savu aprakstu trūkst daži dati.

Signāla sākot 100Khz-900Khz ir nepieciešams atrast piemērotu frekvenci savu eksperimentu. Aparāts ir viens savukārt spoles, var palielināt pēc kārtas. Viena ir baroti ar spoli, magmatiskajos jomā ir viegli atklāt ar sekundāro spoli, kas ir visu eksperimentu. Tieši tagad LC oscilators ir ir izmantots, un ieejas signāls spoles [tas ir L LC oscilatoru] maksimumu ap 28-32 voltiem. Man vajag, lai uzzinātu, kas notiek, ja maksimālā volti ir palielinājies. arī dažādas frekvences. Tādējādi šis Amplifier uzstādīšana ir gan no. Pastiprinātāja konstrukcija nav jautājums, Man vajag zināt, vai līdz transformatora solis ir izmantots izejas posmā tas man spriegums Es meklēju, izmantojot A klases pastiprinātāju ar piegādi 24 V. , un ieejas signāla uz 12Volt maksimuma [8.5V rms]. Pretestība saskaņošana var apstrādāt. vīģes ir tikai aptuvenu dizaina ideju. Ne faktisko ķēdē. Big vienu Savukārt spole ir kravu veida, kas tiks savienots ar pastiprinātāju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back