T
TrriKri
Guest
Hi! Es esmu rakstot pieteikumu, kurā ir paredzēts, lai sazinātos ar no Amontec JTAG izmantojot d2xx bibliotēkas Linux. Par ierīču draiveri ir instalēti. Galvenais ir atzinusi datoru, jo tas ir uzskaitītas proc failu / proc / bus / usb / ierīcēm. Kad es palaist manu pieteikumu, vispirms VID / PID tiek mainīti ar FT_SetVIDPID uz atbilstošās vērtības. Tad ierīču skaits ir fetched ar FT_ListDevices (& numDevs, NULL, FT_LIST_NUMBER_ONLY), un numDevs lieluma, tad kļūst par 2 (kāpēc 2 Ir tikai viena ierīce proc failu ar, ka VID / PID kombinācija?). Pēc tam es uzskriet problēmas. Kad mēģinu ielādēt informāciju par ierīces nav atrastas, izmantojot FT_ListDevices, tā atgriež 18 (FT_OTHER_ERROR), gan mēģinot ielādēt sērijas numuru un aprakstu, un gan mēģinot ielādēt to pa vienam, un visus uzreiz. Tad es mēģināju atvērt ierīci ar kārtas numuru (kopš proc failu, kurā ir šis info), un pēc tam apraksta, ar FT_OpenEx, bet gan no tiem mēģina atpakaļ 2 (FT_DEVICE_NOT_FOUND). Tad es mēģināju atvērt ar indeksu, izmantojot FT_Open. Indeksi 0 un 1 atpakaļ 3 (FT_DEVICE_NOT_OPENED), bet indeksi> 1 arī atgriezās 2. Ja kāds var man pateikt, kāpēc es uzskriet tik daudz problēmu es būtu ļoti pateicīgs. JTAGkey ir normāls FT2232 JTAGkey no Amontec. Paldies jau iepriekš!