AMOLED vs TFT-LCD enerģijas patēriņš

0

020170

Guest
Nesen, mobilo AMOLED un TFT-LCD paneli veikšanai izmanto Smart Phone, piemēram, iphone, vai Google telefonu. Es nevaru pateikt, kura no tām ir labāk nekā citas ... bet kā par enerģijas patēriņu? Nez, kas viens ir labāks jaudas taupīšanas nekā vienu citu. TFT-LCD panelis ir labāka enerģijas taupīšanas nekā AMOLED vai ne? Transportlīdzekļa vadītāja IC uzskata, ka nav lielas atšķirības starp TFT LCD un AMOLED. (4.0inch) Bet panelis viedokli, es nezinu, cik daudz strāvas patēriņš tās ir. Vai ir kāds, kurš izskaidro manu jautājumu? 1. Pieņemsim, ka tikai ar mobilajām parādīt, piemēram, 4.0 vai 3.5 "2. mana runa nav vadītāja IC enerģijas patēriņu, bet, ņemot vērā paneļa vai moduli. paldies!

Hi, AMOLED patērē mazāk enerģijas, jo viņiem nav backlight, jo katru pikseli apgaismo gaismas. Tieši tādēļ enerģijas patēriņš ir atkarīgs no attēla parādīts. TFT-LCD ierīču ir nemainīga strāva izdarīt, jo apgaismojums, pat ja parādot melnā krāsā. Tieši tāpēc tās ir undependant varas consupmtion uz attēla redzams. AMOLEDs tiek uzskatītas par augstāko efektīvas ierīces. Sveicieni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back