ALTIUM splitplane brīdinājums

B

buenos

Guest
hi bieži man ir šis brīdinājums hte KDR: Split plaknes (s) krustojas Keepout objektu (-iem), kā atrast vietu? tas doesn't padarīt kļūda marķieri viņiem.

Tā nerada KDR marķieri, jo tas ir brīdinājums, nav kļūda. Jums ir vizuāli pārbaudīt problēmu sadalīt plakni. Split plakne problēmas nav zoom jums ar konkrētu atrašanās vietu.

House_cat, kad es noklikšķiniet uz normālu kļūdas, tas ņem mani uz konkrētu atrašanās vietu, bet nav zoom. Citiem vārdiem sakot kuģa pārvietojas maz, bet es vēl joprojām var redzēt visu kuģa uz mana ekrāna, un nevar īsti redzēt, kur pārkāpums ir. Vai tas ir normāls vai ir kāds veids, kā padarīt to zoom?

rediģēt> lēkt> error_marker ar šo, varat soli visiem uz noteiktu secību kļūdas. un tas zooms too.

"Ziņas" panelis nodrošina sarakstu ar visiem no konstatētās kļūdas laikā KDR. Ja jūs dubultklikšķi uz īpašiem kļūdas, tas zooms uz atrašanās vietu. Jūs varat arī zoom uz KDR kļūdas PCB panelis. Uzstādīt paneļa "Noteikumi", tad iet uz leju sub panelis, kur ir teikts "pārkāpumu". Ja noklikšķināt uz pārkāpumu, tas zooms jums platību kuģa. Ja jūs dubultklikšķi, tiek parādīts informācijas lodziņu par pārkāpumu. Ir Preferences iestatījuma tālummaiņas līmeni. Iet uz Preferences> System> Navigācija un ir slīdni korekciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back